Ik zou niet weten wat er te verbeteren valt.

Snelle levering en prima naaimachine.

De naaimachine werd snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding van de naaimachine.

Goede snelle levering

Machine goed verpakt aangekomen zonder beschadiging.

Uitstekend goede informatie

Prima heel snel en goed

na wat problemen is alles goed opgelost bedankt

Goed product

Zal nog wel eens hier bestellen

Perfect!

Keurig verpakt en snelle ontvangst.

Helemaal naar wens

Prima assortiment, goede prijs en snelle levering!

Alle kennis in huis en niet te vergeten service!

Bij Matson ging het goed, bij PostNL niet. werd 1 dag later bezorgd zonder verandering van de bezorgdatum.

fantastisch

Duideljke info op de site dus ook via de site een keuze gemaakt en besteld. Machine volgende dag zelf opgehaald en persoonlijke uitleg gekregen. Kortom, alles zoals het m.i. hoort te zijn. Dank voor de service. Hetty

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat, snel, gemakkelijk in het gebruik. Heerlijk om hiermee te werken.

Deskundige medewerkster

Medewerkster Jose nam uitgebreid de tijd om te vertellen en te laten zien wat de verschillen zijn tussen een aantal naaimachines. Uiteindelijk via hun website mijn machine besteld. Een Janome Skyline S5. Snelle service!

Pfaff 134 de juiste naalden, jippie. Vandaag besteld morgen binnen

Pfaff 134 de juiste naalden, jippie. Vandaag besteld morgen binnen. En erg fijn, met geprinte factuur. Vroeger allemaal gewoon en normaal.

Top en snelle levering

eerste keer dat ik hier besteld heb, maar hele duidelijke website dus het was makkelijk de juiste producten te kiezen. Ook snelle levering en alles netjes ingepakt. ik ga zeker nogmaals bestellen.

Bestelling ging snel en netjes.

Helemaal super !!

Elders dezelfde machine besteld (verleid door een paar tientjes korting) Al 2 maanden aan het wachten en ik had nog steeds geen machine. Was nog steeds niet bekend wanneer de levering zou zijn ??¿¿ Bij Matson de ene dag besteld, volgende dag had ik 'm in huis !!!!! Had ik gelijk moeten doen, altijd goede ervaring met Matson. en ze denken nog met je mee ook, kortom; helemaal verdiend die 5 sterren

Alles wat ik besteld had was naar wens en snel geleverd.

Prettig

De site is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk. Ben blij dat ik in termijnen kan betalen. Bezorgen ging goed en snel. Communicatie is prettig ervaren. Men denkt mee in oplossingen bij problemen. Snelle afhandeling. Ben uitendelijk heel tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering helemaal top

Goede service en altijd snelle levering beter kan niet.

Goed.

Heb spoeltjes besteld, zijn de juiste en goede kwaliteit.

Fijne verkoper

Goed assortiment, makkelijke manier van bestellen en heel vlotte levering.

gewoon goed.

wilde gewoon een naaimachinevoetje kopen en dat is zonder problemen gelukt. De volgende dag had ik het voetje in huis.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.