Snelle levering, perfect!!

Voor het maken van 'n petticoat met stroken had ik 'n pfaff rimpelvoetje nodig. Ik heb er een besteld om 15.59 uur en de volgende dag rond 11.30 kwam het met de post. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis!

Snel en simpel

Ik ben blij dat de bestelling binnen twee dagen thuis is gekomen. Mijn oude machine is kapot gegaan in de moment dat ik met belangrijke klus bezig geweest dus heel handig dat ik mijn werk snel kon afmaken.

Zeer deskundig.

Adviesvraag over naaimachine Brother Innovis 15 werd beantwoord door iemand die verstand van zaken had.

Snel en goed!

Dit is al de derde naaimachine die ik hier heb gekocht. Snelle levering, veel keuze, goede beschrijvingen. Ik heb ook nog even gebeld met een vraag. Ik kreeg een vriendelijke man aan de telefoon met kennis van zaken. Ik ben goed geholpen. Raad het iedereen aan. En met een vraag; schroom niet om te bellen!

Fijne winkel

Fijne zaak, vriendelijke en aardige medewerker.

Goed verpakt

De bestelling kwam de volgende dag en keurig netjes verpakt.

Excellent

Great selection and a super efficient service. Very happy with my purchases!

Ik werd vlak na de bestelling door het bedrijf gebeld dat ik geen afhaal locatie had hoeven opgeven, want het betrof een brievenbus pakketje. Ze zouden het als zodanig ook afhandelen. Fijn meegedacht en erg attent. Spullen waren er ook de volgende dag al.

Uitstekende service

Uitstekende service.snelle levering

Snelle reactie en verzending

Snelle reactie op mijn vragen, duidelijk.

Prima service , veel vakkennis , veel geduld , een fijne winkel.

Prima service , veel vakkennis , veel geduld , een fijne winkel.

Prima allemaalli

Heel prettig en goede informatie

Na mijn vraag over een rechrstik voetje goede informatie ontvangen zodat ik het goede voetje kon bestellen

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik heb een aantal keren telefonisch contact gehad en ik ben zeer vriendelijk geholpen. Mail contact betreft een onderdeel is ook perfect afgehandeld.

Had wat besteld maar achteraf toch niet nodig. Met 1 telefoontje was het geregeld.

Bestelling,aflevering Perfect

Fijne site en heb m’n bestelling gedaan. Netjes bericht gekregen en de bestelling toch snel geleverd! Dank je wel, ben er blij mee

Top!!!!

Wordt bij Marson altijd met je meegedacht !

De volgende dag netjes geleverd

gewoon heel goed

zeer snelle levering

Vlot bezorgd, naar verwachting

Snelle service.

Altijd snel geleverd. Goed verpakt en altijd kwaliteit

Werkt gemakkelijk weg

Mooi app , werkt goed.

Altijd bereikbaar!

Ontzettend fijn om naaiprobleempjes bij langs te mogen komen. Ook voor een opfrisuitleg van machine. Goede uitleg. Vriendelijk en echt een fijne zaak. Via website schaar besteld e.d. goed geleverd en kon achteraf betalen

Goed advies gekregen. Heel blij met mijn nieuwe machine

Goed advies in de winkel gekregen. Blij met mijn aankoop. Online nabestellingen snel geleverd. Kortom, een tevreden klant

Goed....ben erg tevreden

Goede ervaring...snel antwoord op mijn bestelling...duidelijke track and tracé en snel geleverd!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.