Afspraken na gekomen.

Product in een keurige verpakking met daarin instructie en bezorgd conform afspraak.

goede kwaliteit artikelen en super levering

weer besteld en weer snel en goed geleverd bedankt weer

Deskundig

Eerst mijn quilt machine hier gekocht na uitgebreid onderzoek, en in de winkel uitgebreid uitleg en proberen. Nu online speciaal voetje besteld. Werd volgens plan geleverd

Eerst telefonisch : hulpvaardig; bestelling snel en correct

Erg goed

goede service en professioneel

Een goede/duidelijke website. Eventuele vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. goede naaimachines.

Goed en vlug.

Gemakkelijk correct

Snelle bezorging, mooi product

Als cadeau gekocht, viel erg in de smaak. Heel erg snel geleverd!

Goed advies

Goed advies en snelle levering.

Heb besteld en de volgende dag had ik het al in huis top service

Overzichtelijk webshop. Goed informatie over het product. Snelle levering.

Supergoeie snelle vriendelijke service

Ik ben vol lof over Matson Rotterdam. Twee jaar geleden een naaimachine gekocht omdat ze het fijnste advies gaven. Begrijpelijk, sympathiek, eerlijk. Nu was er iets kapot, een maand of twee voordat mijn garantie verliep, wat binnen een dag gerepareerd is, inclusief nog wat extra reparatie aan mijn draadinsteker, wat niet eens binnen de garantie viel. Koop hier je naaimachine zou ik zeggen. Zo eerlijk, snel, vakkundig en vriendelijk spreek je ze niet snel. Hr gr Paula

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Precies de artikelen die ik nodig had!

Ik heb kortgeleden mijn eerste naaimachine gekocht bij Matson. De bestelling was heel makkelijk geplaatst en was snel bezorgd. Ook fijn dat er een groot aanbod van garen (gutermann) beschikbaar is. Top, helemaal blij mee!

Prima sevice

Snelle levering en geleverd wat gevraagd was. Bestelproces was eenvoudig. Iets meer informatie op de site over de diverse types zou het nog beter gemaakt hebben. Maar als je weet wat je moet hebben (of een ander) dan is dat geen bezwaar

Snelle levering.

Niks te klagen. Goede prijs snelle levering.

perfecte snelle service

Perfecte snelle service!

Prettige machine om mee te werken.

Nog lang niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Daarvoor is de tijd nog te kort. Voor beginners is de gebruiksaanwijzing niet helemaal voldoende o.a. draad inrijgen en terugplaatsen kapje!

Makkelijke site, snelle levering

Snelle en makkelijke manier om te bestellen en snelle complete levering.

Op tijd geleverd echter niet og iet vebruikt

snelle en goede levering

Goede ervaring met bestellen en snelle levering!

Prima, snelle service!

Het pakketje vlot ontvangen

GEWELDIG!

De service is uitstekend. Ik raad de winkel en de reparatieservice zeker iedereen aan.

Snelle en goede levering, top!!

Goede website en snel geleverd

Problemen met online bestellen, maar zeer vriendelijk en adequaat geholpen en snelle levering. Top machine. (Husqvarna Jade)

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.