Klantvriendelijk en snelle service

Door een storing bij de post was mijn pakketje kwijt geraakt. Manson Naaimachines benaderde mij proactief om het probleem op te lossen. Uiteindelijk was mijn pakketje dan ook snel binnen. Zeer vriendelijke en goede service!

Probleem met opsturen opgelost, na telefoontje de volgende dag het bestelde ontvangen. Bedankt voor de snelle reactie

Snel ontvangen

Mijn ervaring is goed snel geleverd.

Betrouwbaar en snel

De informatie over de site klopte met de ervaring met de naaimachine. Bovendien was de levering heel snel en ook exact zoals beloofd op de website. De bestelling was helemaal compleet en in orde. Dank!

Makkelijk bestelling te plaatsen en afrekenen, snelle verzending. Wat bezorging betreft heel slecht. Ik zou verzending via andere bedrijf dan Post Nl aanbieden.

Snelle levering, ook!

Snelle levering, uitstekend apparaat

Heb een startersnaaimachine uitgekozen op de website. Handig dat je er gelijk de goede spoeltjes bij kon bestellen. Hij werd snel geleverd.

Zeer uitgebreid assortiment

Ik vond wat ik zocht en het was snel bezorgd.

Goed snel en secuur

Snelle levering En netjes verpakt

Zeer goed en snel geholpen

Net voor sluitingstijd werd ik nog ter woord gestaan en geholpen, waardoor ik het onderdeel de volgende dag in huis had.

Iets vertraagd maar uiteindelijk verrast

Door een crash van het systeem was mijn bestelling in eerste instantie naar het verkeerde adres gestuurd. Ik werd bijna direct gebeld door Matson dat dit was voorgevallen en er werd meteen aangeboden om het product opnieuw te sturen. Echter ik dacht dat het beter was voor mij om eerst na te vragen om zo verspilling te voorkomen. Dit is niet gelukt maar daarna is het product alsnog opnieuw gestuurd echt heel erg fijn!!!

Snel geleverd Mooie paspop

Uitstekende levering en communicatie

Online een naaimachine gekocht, keurig de bevestiging per mail ontvangen. Levering met twee werkdagen, prima verpakking en duidelijke communicatie per mail.

Snelle verzending en een nette prijs

Goede zaak en snelle verzending voor een nette prijs.

Snelle en doelmatig aflevering

Keurig verzorgde zending met duidelijke handleiding.

vriendelijke doelgerichte benadering

Mijn naaimachine wilde ik graag op een dag ontvangen dat mijn echtgenote afwezig was. Dit is prima gelukt in een ongemerkte doos. Dank hiervoor

Vervelend dat er altijd zo,n formulier komt

Uitstekend!

Snelle service, kwaliteitsproduct

Bij informatie aanvraag vriendelijk te woord gestaan met relevante adviezen waardoor ik een doordachte keuze kon maken

Top naaimachine bedrijf, super snel geleverd

Heel tevreden, snel advies door de klantenservice! Mooie machines

Super snelle levering.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe Husqvarna Viking Jade 20 naaimachine. De levering was super snel en zeer goed verpakt. Ik raad deze winkel zeer aan.

Snelle levrering

Fijne website, prima prijzen en snelle levering waardoor ik snel verder kon met mijn naaiproject. Bedankt!

Goede website, snelle levering

lees zoals boven

Zeer snelle en goede bezorging van mijn bestelling naar Duitsland! Ik ben heel blij met mijn naaimachine en zeer tevreden over Matson.

heel blij met mijn schaartje.

lang gezocht naar iets wat op mijn veertigjarige Finnyschaartje leek.wie schetst mijn verbazing toen Matson het nog gewoon in de verkoop had!!!!!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.