Prima winkel.

Zeer snelle bezorging van mijn bestelling En telefonisch advies was uitstekend. Prima service.

Snel en netjes

De bestelling was er de volgende dag al en netjes verpakt.

Goed product

Snelle levering Goed product Makkelijk in gebruik

Product goed en snel bezorgd

netjes en snel afgeleverd

Ondanks dat ik iets na 16.00 bestelde had ik het toch de volgende dag al in huis. Super bedankt

Geweldig!!

Bestellen en levering ging snel,prima product. Zeer tevreden over Matson!!

Dit bedrijf heeft ook een prachtige winkel met veel kennis van zaken. Goede ervaring met dit bedrijf.

Zeer vlotte levering en nalevering

De levering verliep zeer vlot. Bij nazicht was er een artikel verkeerd geleverd maar na mailtje werd dit heel correct behandeld en kreeg ik binnen de twee dagen het juiste artikel. Het verkeerd geleverde hoefde ik zelfs niet terug te sturen.

Levering

LET OP!!!! Track en Trees Code bevindt zich in de Spam box. Wordt na de eerste aanbieding van pakketje, geen kaartje achter gelaten waar je het pakketje kunt afhalen. Wel kwalitatief en goedkoop garen.

Probleemloos, zoals vorige keer.

Wie iets nodig heeft, krijgt het bij Matson (mits op voorraad natuurlijk) snel en goed verpakt geleverd. Prijzen vind ik billijk en de kwaliteit is prima in orde.

Alles naar wens verlopen

Vlot , correct enmakkelijk

Snel verzonden, keurig verpakt.

Snel en goed verzonden!

Snell verzending en netjes ingepakt. Uitgebreide keuze online, dus ik kon alles in één keer bestellen.

snelle verzending, prima service!

Het artikel was goed verpakt en snel verzonden.

prima alle bestellingen waren perfect!

correcte levering

Super fijn geholpen!

Ik had ritsvoetje besteld dat volgende dag geleverd zou worden. Helaas is het bij post.nl mis gegaan en had het na 6 dagen nog niet! Ik had ze het probleem van post.nl voorgelegd en ze hebben direct de zelfde dag nog een nieuw ritsvoetje verstuurd! En volgende dag had ik het in huis. Top services!

Geweldig vriendelijk en meedenkend

Goed bereikbaar, goede informatie, vriendelijke service, snelle levering

Gekregen wat ik heb besteld. Dit was heel goed verpakt. Als extra een handige toevoeging bij de handleiding van de naaimachine. Top! Daarnaast vind ik de informatievoorziening op de site ook heel prettig en overzichtelijk.

Vriendelijke mensen met goede service

zowel mail als telefonisch contact gehad. Keurig afgehandeld. super blij mee

Makkelijk besteld en snel geleverd

Levering was vlot. En bestellen online makkelijk

Blij mee!

Snel geleverd, werkt prima

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.