Snelle service, probleem goed en netjes opgelost. Na het bestellen was er een probleem met mijn naaimachine. Ik kreeg snel antwoord, met een retourlabel, en ik had de gerepareerde naaimachine weer binnen een paar dagen terug. Alles was netjes verpakt, informatie duidelijk en correct, fijne klantenservice!

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden met firma Matson naaimachines, snelle levering en zeer goede service, vakkundige mensen die je super goed te word staan. Ik heb een maatwerk atelier en al mijn machines komen daar van dan en de onderhoud van de machines wordt door de bekwamen montuur gedaan.

Goede klantenservice!

Snelle reactie, prima product.

Snelle levering, prettige communicatie

Geweldige lockmachine voor een eerlijke prijs die gelijk dezelfde dag verzonden werd. Communicatie via de telefoon was erg prettig.

Is goed.

Aller eerst wil ik bedanken voor een snelle levering. Ten tweede, ben ik pas gisteren op zondag 7 juni deze lockmachine te kunnen uitproberen. Wegens de drukte van mijn huidige werk. Jammer, het was geen informatie dat tijdens levering deze lockmachine in positie van "lock" d.w.z het was vast ingesteld. Met alle moeite mijn man heeft hij mij goed geholpen om deze lockmachine te actieveren.

Goede accessoires

Heel fijn om de juiste accessoires voor mijn naaimachine te hebben gevonden tegen een goede prijs

Snelle en goede levering

Snelle levering met duidelijk gebruikershandleiding.

Top snelle levering

Goede producten en snelle levering

Mijn online aanschaf werd snel geleverd. Alleen jammer dat de website wat minder goed op mijn tablet werkte. Ik moest de bestelling op de laptop opnieuw invoeren en kon zo eea afronden.

Top!!

Excellent

Fast shipping, a very complete catalog for everything sewing related.

Goed product en snelle levering. Helemaal top.

Snelle levering van onderdelen/accesoires

Snelle levering !

Super service van Matson

Jammer dat Postnl er een zooitje van maakt en je een week op je brievenbuspakje moet wachten.

Eindelijk weer een goede naaimachine!

Prima service (had nog een nabestelling geplaatst en deze kon met de rest meteen mee en snelle levering. Top top.

Goede klantgerichtheid

Ik heb door een communicatie probleem een andere lockmachine gekocht. Het bedrijf heeft contact opgenomen om dit recht te trekken. Ik heb zowel m'n naaimachine als lockmachine hier gekocht.

Goed en snel contact. Snelle levering.

Onlangs 3 paspoppen besteld in het weekend. Werd maandags gelijk gebeld of ze eventueel 1 dagje later mochten verzenden. Uiteraard geen enkel probleem. Dag erna alle 3 de paspoppen binnen. Super

zeer snelle bezoging

snel

Goede prijs/kwaliteit

Ruime keuze en prijs/kwaliteit is ok. Werd snel verzonden en heel goed verpakt. Hier kom ik zeker terug :)

goede service !

Had iets vergeten en Matson loste dit perfect op!

Ervaringsdeskundige mensen

Duidelijk en proffesioneel geadviseerd met een ruim assortiment aan machines en materialen

Goed geleverd

Vond het fijn dat ik gelijk gebeld werd omdat het huisnr er niet bij stond. Bezorging was snel

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.