Snelle service en goed verpakt aan gekomen

Goed advies over een pfaff machine . Ik kon niets met een singermachine die ik cadeau gekregen had. Ik heb mijn leven lang alleen met pfaffmachines gewerkt Bij de eerste steken op nieuwe Pfaff dacht ik al, heerlijk

Prima service bij defect nieuwe lockmachine

De lockmachine werd snel verstuurd. Helaas was er al snel een defect aan. Zonder probleem kon ik hem terugsturen en er werd meteen een andere machine opgestuurd.

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving en filmpjes over machine. Vandaag besteld, morgen in huis. Betrouwbaar bedrijf.

Prima shop snelle levering

Snelle levering uitgebreid assortiment

Blij dat deze winkel groot assortiment heeft met name ook voor oudere naaimachines

Bestelling correct en zeer snel geleverd. Besteld en andere dag al in huis. Net als de vorige bestelling.Vr.Gr. Mevr van Dijk

Uitstekend service zoals altijd

snelle en prima levering en product voldoet geheel aan de verwachting

geweldig

Snelle service,en zorg aan besteed...

Prima.

Prima machine waar je meteen mee kan werken. Snelle verzending

Er is ook een prima website om on-line te bestellen

Keurig volgens afspraak geleverd.

goed en snel

Specifiek artikel besteld voor specifiek merk wat senle werd geleverd en helemaal voldeed aan beschrijving en goed werkt

Prettig geholpen na telefonisch contact, duidelijk en snel

Perfect!

Snel besteld en geleverd voor een prima prijs.

Snelle levering, precies wat ik nodig had

Had een mesje voor de rockmachine besteld. Moest zoeken welke ik nodig had, maar hij klopt. Snel geleverd.

Goede en uitgebreide informatie op de website

Door de duidelijke informatie op de website heb ik besloten om bij Matson een naaimachine te bestellen. Ik vind het ook prettig dat er een winkel is.

Vlotte bestelling en levering

Mooie website waar je makkelijk kunt bestellen. Snelle levering

Prima geregeld

Alles prima ontvangen

weinig ondersteuning bij problemen met machine

Naaimachine gekocht na advies en al vanaf dag 1 problemen met de spanning. Alhoewel merk goed bekend staat kan dat natuurlijk altijd gebeuren. Echter klacht is nooit door Matson serieus genomen. Ze gaven me steeds het gevoel dat het aan mij lag (grijper bleek niet correct) en ik heb ook in de afgelopen anderhalf jaar tegenstrijdige adviezen gekregen. Talloze malen gemaild over de problemen en ook verschillende keren is de machine teruggebracht (met voorbeelden van slechte naad) maar machine naaide volgens hen goed (?) en is pas onlangs echt gerepareerd (grijper vervangen). Dit is anderhalf jaar na dato en na talloze malen mailen, bellen en langskomen. Pas na hele poos (en veel frustraties, foute naden en vernielde stukken stof) werd mijn klacht serieus genomen en is de machine gerepareerd. Inmiddels echter geen vertrouwen meer in machine en ook niet in winkel.

Het onderdeel dat ik besteld had was snel geleverd

Lekker snel

Goed ingepakt, voetjes doen wat ze moeten. Helemaal blij.

Snel en compleet

tevreden prima

tevreden prima

Goede prijs, product en levering

Alles ging soepel en product is precies wat ik zocht. Goede service

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.