Keurige snelle levering

Zie koptekst

Super snel en zonder account aan te maken

Kei goed

Nog steeds niks ontvangen

Slecht al je een mail stuurt om een beoordeling terwijl ik nog geen product heb ontvangen

Uitstekend product en snelle levering

Goede verf om mee te werken

Super goede verf

Goede site, en snelle service

Mooie zaak met groot assortiment.

Mijn bestelling is keurig en zeer goed verpakt geleverd en dat allemaal tegen een zeer concurrerende prijs. De informatie over de levering was zeer accuraat.

Onprofessioneel

Klacht dat er een verfblik gelekt heeft wordt afgewimpeld met alleen maar sorry Als ik zo met mijn klanten om zou gaan waar iets fout gaat hou ik geen klanten meer over. Helaas de laatste keer dat ik bij u besteld heb. Met vriendelijke groet Roel Folkerts

Zoals altijd, goed!

Goede prijs voor kwalitatief goede merken met een snelle verzending. Al jaren mijn favoriet.

Zeer fijn geholpen had verkeerde lak besteld en snel de goede keur besteld gelukkig was deze op tijd

Super fijn geholpen

Top snel verzonden

Ondanks geen voorraad Goede communicatie en toch snel in huis

Mooi op tijd

Klus op tijd af , snel geleverd voor mooie prijs

Spul werkt niet

De opfrisser voor kunststof, Owatrol, werkt niet op polypropyleen, jammer

Snelle leverring

Snelle en correcte levering. Nette prijzen.

Snelle levering,goede prijs,top service

Keuze uit ruim assortiment tgegn een goede prijs. Een retour gestuurd welke de dag van binnenkomst bij vergroothandel al terug gestort was op mijn rekening. Ongekende service.TOP.

snel geleverd

goede coat voor de boot strak resultaat

Snelle afhandeling en levering van de bestelling

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Het door pakket was goed verpakt en voorzien van stikkers met d'r tekst breekbaar en pijltjes voor

Ondanks de duidelijke aanwijzing dmv de stickers vond de bezorger van post.nl het waarschijnlijk nodig on het pakket van een flinke hoogte op de grond voor de deur te laten vallen, op de zijkant van het pakket. Wij hoorden in huis het pakket neerkomen op de grond voor de buitendeur. Met als gevolg schade aan de inhoud van het pakket. Ook vond de bezorger het niet nodig om aan te bellen.

Top, altijd netjes, snel en gunstige prijs.

Ga zo door!

Snel en betrouwbaar

X

Super snel geregeld.

Ondanks feestdag toch geleverd dag erna.

Perfecte levering

Snelle en perfecte levering binnen 1 dag, en dan bestelling naar Belgie. Top hoor, en zeker een aarader.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).