Top, snel en zorgvuldig

Prima zaak, ze leveren snel en zorgvuldig voor een altijd scherpe prijs.

eerste bestelling/levering goed verlopen

levering 1 dag later geplant maar dat had alles te maken met het paasweek-end . heb daar alle begrip voor

Supersnel geleverd

Keurig verpakt en supersnel geleverd.

Prima product tegen scherpe prijsstelling

Zeer snelle levering van goede producten tegen de scherpste prijsstelling.

idem

Snel en billijk

Snel en billijk

goede snelle en correcte levering

besteld en binnen 24 uur geleverd.

Goed geregeld

Levertijd, netjes binnen 2 dagen

Nog geen bestelling ontvangen

Gen pakket ontvangen

Topervaring!

Voldoet volledig aan de verwachtingen. Snelle levering en compleet. Heel tevreden!

Goed en correct

Goed telefonisch advies gehad van aardige vrouw.En daarna besteld via jullie site.

Ik bestel hier elk jaar al mijn verfbenodigdheden voor mijn boot. Ruim assortiment, fijne service, snelle verzending.

overzichtelijk en correct

overzichtelijk en ruime keuze van artikelen bij het behandelen onderhoud van schip

snel besteld en vlot bezorgd.

zie boven

pakket is goed ontvangen, product nog niet gebruikt

vlotte bezorging en dus een tevreden klant. Prijs was tov andere leveranciers goed.

Top, hartstikke goed.

Overzichtelijke website en supersnelle levering. Top

Goed verzorgd

Meschien een optie om die 25 ml veranderen naar 1 liter als standaard keuze in plaats van standaard 25 ML .niet te min een goede keuze voor als je verf zoekt in het noorden . Bedankt

Scherp geprijsd, ruim aanbod, snel verstuurt.

Voor boot-verf slaag ik altijd, prijzen zijn meestal onder die van concurrentie, aanbod is groot en meestal voorradig, zodat levertijd kort is. Verpakking is prima, geen risico op schade. Aanrader!

goed op tijd

Goed product

Snel geleverd goed verpakt

Telefonisch overlegd wat het beste type lak zou zijn. Vervolgens besteld en de volgende dag al vroeg in huis. Nu bleek dat ik de verkeerde soort had aangeklikt, (voot beton, moest lak voor hout hebben). Gebeld en zonder problemen om kunnen ruilen. Top service!

Goede en snelleb levering

Product zoals omschreven en voor een goede prijs.

Prettige site.

Snel en goed

Top, zeer snel bezorgd.

Goede prijs en goede levering.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).