Zeer snelle levering

Gewoon goed

Snel geleverd en tegen een goede prijs. Volgende keer weer.

gewoon een goede service

geen

Tevreden

Festool Granat schuurvellen gekocht. Prijs was veel goedkoper dan de locale dealers in België. Correct geleverd. Prima.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Very good and fast

Excellent seller, fast and correct. To recommed.

‘s Avonds besteld, volgende ochtend bezorgd!

Hoezo dit veld verplicht invullen? Moet toch nog een sterretje af.

Op tijd geleverd wat besteld!

Wat wil je nog meer? Zeer uitgebreide keuze.

Snel en goed

Bestelling binnen 1 dag binnen Netjes verpakt. Mooie website en duidelijk.

Super snelle levering

Zoals altijd allen goed op orde en optijd bezorg. Bedankt!!!!!

Zeer snelle levering

Product zeer snel geleverd en ook nog voor een concurrerende prijs.

Snelle verzending maar een slechte bezorging door FRL

De 5 sterren zijn alleen voor de Verfgroothandel. Zit sinds donderdag te wachten en op zaterdag ben ik niet thuis???? Scanhistorie voor zending 22-3-2023 18:17:52: Aankomst overslag FRL (Nederland) 22-3-2023 18:35:12: Aankomst overslag FRL (Nederland) 23-3-2023 07:20:18: In uitrij route (Route) (Nederland) 23-3-2023 07:20:30: In uitrij route (Route) (Nederland) 23-3-2023 07:21:54: In uitrij route (Route) (Nederland) 23-3-2023 11:04:04: Levering volgende werkdag () 23-3-2023 17:53:46: Aankomst overslag FRL (Nederland) 24-3-2023 07:22:18: In uitrij route (Route) (Nederland) 24-3-2023 07:22:19: In uitrij route (Route) (Nederland) 24-3-2023 07:22:20: In uitrij route (Route) (Nederland) 24-3-2023 18:52:17: Aankomst overslag FRL (Nederland) 25-3-2023 08:43:21: In uitrij route (Route) (Nederland) 25-3-2023 10:33:11: Niet Thuis (K.I.B) ()

Komen afspraken na snelle levering

uitstekend

Duidelijke communicatie. Helder bestelproces.

Veel keuze en snelle levering. Aanrader!!

Veel keuze en snelle levering. Aanrader!!

Scherpe prijzen en snel bezorgd

Scherpe prijzen en snel bezorgd. Mooie bestel-site met veel keuze. De prijzen zijn heel scherp (goedkoper heb ik het niet kunnen vinden) en de levering is snel!

Correct en snel tegen een goede prijs

Alles OK

Prima levering en goede prijs

Volgens afspraak

Perfect ,snel ,goede prijs

Materialen zijn top!!!

Duidelijke site. Makkelijk bestellen. Duidelijke mail van verzending met track en tracé. Jammer dat vervoerder FRL bij 1ste bezorgpoging aangaf dat wij niet thuis waren terwijl iedereen thuis was.

super snel geregeld

Klein beetje jammer van het te korte roerhoutje van 15 cm met een pot van verf van 30 cm. Heel lastig roeren. Ik weet het is gratis maar dan toch. bestellen en snel leveren verdient een 10

Prima, woord bij daad gevoegd

Zondag besteld, was keurig dinsdag in huis. Snelle levering zonder problemen

Snel en correcte levering

Correct

Gebeld voor info en prima geholpen

prima snelle levering!

prima snelle levering!

Goed assortiment en snelle levering.

Goed assortiment en snelle levering.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).