Super snelle levering

Compleet en super snelle levering

Ontvangen wat ik besteld heb.

Deze firma is betrouwbaar.

Prima zaak

Alles volgens afspraak geleverd en ook op tijd

Super snel en super goed.

Het ging heel gemakkelijk en alles is zeer duidelijk.

De levering van de bestelde verf was stipt op tijd.

De verf zelf heb ik reeds verwerkt naar tevredenheid.

Goede service en vriendelijke mensen

Bestelling geplaatst via de site, goed overzichtelijk, duidelijk en vlot geleverd, netjes verpakt! Aan te bevelen!

In orde

Prompte levering.

Bestellen en snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

Prima, snel en goed

Geheel volgens verwachting

Snel en accuraat, top!

Snel en accuraat, top!

correcte gang van zaken

correct

Snelle levering en aflevering prima verzorgd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

uitstekend

De bestelling was er zeer snel, binnen 24 uur.

Makkelijke bestelling maar onduidelijke en vertraagde levering

Daar waar de bestelling heel vlot verliep, ging het minder goede met de levering door Packs (FRL). Eerst kregen we een bericht dat het pak er zou zijn op dag X tussen 8 en 16u, maar het kwam niet. De dag erna kregen we een mail dat het pakket er zou zijn diezelfde dag nog tussen 9 en 11u, maar het kwam niet. Mijn man heeft gebeld en zou teruggebeld worden, maar werd niet teruggebeld. 's Avonds om 18u werd het pak geleverd. Het is louter toeval dat ik thuis was op dat moment. Ik vind het niet erg om enkele dagen te wachten op een levering, maar 1,5 dag moeten thuis zijn en dan nog geleverd worden op een onverwacht moment, is wel een probleem.

Verpakkings materiaal zou wat minder kunnen

wat jullie beloven komen jullie na.

Wat jullie zeggen en op de site zeggen komen jullie na. Super tevreden S middags besteld en de dag erna binnen. SUPER. Met vriendelijke Groet Jan van de Wouw.

Snelle service / levering

Mooi producten Skala voor bootjesmensen en nette prijzen koop er al sinds 2014 tot volle tevredenheid. laatste levering is ook weer netjes en zeer snel geleverd.

Ik heb de pakket nog niet ontvangen

Ik wacht nog op een tracking update van de korier bedrijf...

Ik ben goed tevreden met de bestelling snelle levering

Niks aan te merken

Was iets niet leverbaar , volgende dag nabezorgd .

Goede snelle service

Een emmer was stuk gegaan met vervoer en vinnen 2 dagen was er al een nieuwe geleverd. Hele goede service

Prima en vlotte levering

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).