Wij kwamen nog een heel klein beetje Antifouling tekort om verder te kunnen. Binnen 2 dagen was het geleverd en konden we gewoon weer verder met het onderhoud.

volledig tevreden !!

Verfgroothandel maakt zn belofte helemaal waar. Zeer snelle levering en heel goed verpakt.

Al een paar keer besteld bij verf groothandel.nl en altijd binnen 2 of dagen geleverd De prijzen zijn ook oke

Bezorging kan beter, was de hele dag thuis en krijg ‘s-avonds een bericht dat de bezorger was langs geweest en er niemand was! Maar tevens een bericht op welke dag ik de bezorging alsnog wilde krijgen en dat is goed gegaan. Al met al een goede service.

Very fast delivery

Ging prima

Lekker snel

Anti fouling.

Beste prijs, Vlote uitlevering aan bezorgdienst. Maar bezorgdienst kon beter: Bezorging bij de buren zonder kennisgeving terwijl wij wel thuis waren.

Goed van bestelling tot levering

Binnen 48 uur geleverd

Ruime keus, snelle levering.

goede verf voor een nette prijs

en ook snel verzonden

overall wel prima

Het was vrij snel bezorgd, ik vond het alleen erg slecht dat de kleurenwaaiers verschillend waren. Neem bijvoorbeeld 21 op beide waaiers, bij de een is deze duidelijk oranje, de ander meer rood. Zo ben ik geëindigd met de verkeerde kleur.

Jammer dat alles niet geleverd kan worden wat op de site staat

Snel en volgens afspraak

Maar let op de getoonde prijzen zijn excl. btw.

Snel Service. Snel reactie.Nix miss.

Goed product

Product is prima. Verzending valt een hele hoop over te zeggen. Pakket was doodleuk voor de deur gezet terwijl niet thuis op dat moment. Jammer. Het lijkt zeiken.. Maat het pakket had ook weg kunnen zijn. Ik wil dit toch zeker wel benadrukken en ook zeggen dat het bedrijf waar het gekochte product gekocht heb niks valt te verwijten. Ligt aan koeriers bedrijf. Mvg Ronald.

Doen wat ze beloven

Eerste indruk heel goed

Prima adres en eerlijke service.

Ik koop er vaker mijn (boot-) lak. Deze is goed geprijsd. Maar ook de service achteraf toen er een probleem was is perfect. Dit maakt dat ik zeer tevreden ben en als klant blijf komen.

Gewoon goed

Ga zo door goed is goed

Alles is soepel verlopen

Het bestellen en de levering zijn prima gegaan. De informatie was goed en de levering volgens de aanduidingen in de email

Snelle levering.

Ene dag besteld volgende dag levering.

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Leveren precies zoals ze aangeven

Goed verpakt, snel geleverd

Top bedrijf

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).