Verzending waardeloos

Misschien is de verf wel goed, maar dat kan ik niet beoordelen omdat de transporteur “Packs” nog steeds niets geleverd heeft. De eerste keer kregen we een briefje in de bus, hoewel we de hele dag thuis geweest zijn. Daarna een afspraak gemaakt waarop ze helemaal niet meer kwamen en telefonisch zijn ze al helemaal niet te benaderen!! Na tussenkomst van Verfgroothandel de bestelling alsnog ontvangen. Verder alles netjes geregeld. Met een meer betrouwbare vervoerder zou het helemaaal goed geweest zijn.

Klantgericht.

Duidelijke website. Mijn bestelling opgehaald. Vriendelijk ontvangen. Antwoorden op mijn vragen werden vlot en deskundig beantwoord.

snel en correct

snel en correct

Men doet wat men zegt.

Netjes verpakt en keurig op tijd. Én een sticker die waarschuwt dat de inhoud breekbaar is.

Snelle levering, niks verkeerd gegaan

Besteld en supersnel geleverd, top

Top snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en vakkundig

Reageren snel en geven goed advies

Snelle levering van een produkt dat ik nergens anders kon vinden

Ik zocht dus kwastplamuur….ik ben bij alle verfhandels in de buurt geweest inclusief de bouwmarkten….nergens te vinden. Bij verfgroothandel.nl was de kwastplamuur gelukkig wel te vinden.

alles snel en netjes geleverd

zeer goed ervaring volgende keer weer daar bestellen

zeer goed

snelle levering.

s' Avonds besteld en de ochtend daarna al hier! Ongelooflijk

duidelijke site! Eenvoudig om snel te bestellen, snel te betalen en snel ontvangen. Echt een aanrader

Supersnelle levering, prima prijs!

Gisteren besteld, vandaag al voor de middag geleverd. En dat voor een heel scherpe prijs.

Snel

Goed, snel en betaalbaar

Wat je ervan mag verwachten. Anderhalf minpunt is de bezorgdienst Packs. Die geeft een tijdslot aan van 8 uur ("tussen 10.00 uur en 18.00 uur"). Veel te ruim anno 2022. Bovendien kan niet geleverd en afgehaald worden bij een afhaalpunt. Betere bezorgservice voor particulieren is aan te raden.

prima service. vlotte afhandeling

prima service. vlotte afhandeling

Goede prijs kwaliteit verhouding

Grootste ergenis is een mega doos vol plastic afval. Heb afval container gelijk vol. En mis de roerstaafjes die ik bij een echte winkel wel had gekregen. Nu daarvoor alsnog naar de winkel geweest. Verder geen klachten.

Snel geleverd, goede prijs.

Product zoals beschreven. Vandaag besteld, morgen in huis. Ruim assortiment.

Snelle levering uitstekende communicatie.

Top service. Verkeerde bestelling geplaatst (opgemerkt door verfgroothandel zelf) direct hersteld en volgende dag geleverd. Volgende bestelling zeker weer bij de verfgroothandel!!

Prima Voormekaar

Niks ontvangen en erna goed afgehandeld

Vlot en netjes geleverd en goed verpakt

Vlot, goed verpakt, netjes !

Prijsstelling goed, snelle levering

Ik vond wat ik zocht en tegen een zeer goede prijs

Super geregeld!!

Nette prijs voor de producten, zeer snelle levering!

Snelle bezorging,prima.

Zeer tevreden.

Mooi gelijk alles geleverd. Zonder problemen bestelling gewijzigd. Dik tevreden. Als nu de verf ook goed is, zijn wij helemaal tevreden en kunnen wij dat andere zeker aanraden

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).