Het is niet wat ik ervan verwachte

Enige aanmerkingen: Volgens e mail na aankoop zou de bestelling bezorgt worden op 27 09 2022 tussen 11.00 en 18.00. De bestelling werd bezorgd op 30 09 2022. 13 00 uur. 3 dagen aan huis gekluisterd om bestelling niet mis te lopen. Deksel van bestrelling"anti rust compound" was los en open ca. i dl vet uitgelopen. Vet opzich is prima.

Vlotte afhandeling en zeer gunstig geprijsd.

Goed.

Na een bestelling geplaatst te hebben voor 16.00 uur werd er meteen actie ondernomen Goed te volgen t&t en de volgende ochtend werd het product al geleverd. Dus ze doen wat ze beloven Prima zaak

Klantgericht

Goede website, goede logistiek, komt afspraak na, communiceert goed over aflevering

Top, en snelle levering

Top, en snelle levering

Vlotte afhandeling én goede prijs.

Ik ben al jaren klant en het is mij altijd goed bevallen.

Net weer wat besteld.

Na bestelling binnen 1 dag geleverd en netjes verpakt

top

Doen wat ze schrijven!

Verf bestelling gedaan meerdere keren en netjes en goed verpakt aangeleverd gekregen en een duidelijke mail als iets niet op voorraad was.

Supersnel

Sneller kan bijna niet qua bezorgtijd!

Goed.

Goed geholpen via de telefoon. En snel service.

Uitstekende service!

Snelle levering, op tijd ingelicht wat niet voorradig is daarna alsnog snel geleverd. Aanrader!

Gewoon in orde.

Gewoon in orde.

Zeer goed.

Zolang ik daar verf bestel, ben ik zeer tevreden.

Keurig verpakt

Kwaliteit verf en Snel verzonden

voldoet aan verwachting

snel bezorgd

Snel en goed.

Zie hierboven

Bezorging kan beter

Binnen het verstuurde tijdslot, geen bezorger gezien. 2 uur later is de status up gedate dat het er bezorgd is, geen bezorger gezien. Blijkt dat er 6 huizen verder bezorgd is. Dus Packs laat duidelijk steken vallen

Contact met klant via mail ná aankoop niet goed.

Neem een andere vervoerder, Packs maakt er een flinke zooi van, zelf ervaren en ná trustpilot te hebben geraadpleegd werd dit dik bevestigd. Dan als het fout gaat met de bezorging via mail contact opnemen met verkoper, voor verfgroothandel misschien een makkelijke manier maar voor de klant zeker niet. Wel overigens binnen 5 min. een mail terug met mij als cc naar de vervoerder die dan op hun beurt niet reageren. Aan Verfgroothandel ligt het dus niet. Volgende bestelling bij wie dan ook informeer ik maar eerst naar welke vervoerder wordt gebruikt. Zodra ik Packs ontdek dan pas ik. Dus even geen Verfgroothandel meer. Mits een betere vervoerder.

Goede prijs, verzendmethode maakt eventueel retour lastig

Uitstekende prijs, mogelijk de scherpste voor een consument. Maar door gebruik te maken van Packs (bezorgdienst) zonder omdoos maakt verfgroothandel het de consument het beduidend moeilijker om te retourneren, immers kun je niet zomaar een losse emmer verf retourneren via een PostNL, DHL of andere consumenten pakketdienst.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).