Vlotte en duidelijke levering

Geheel goed en snel verzorgd.

Goede service en snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit en al de volgende dag ontvangen

Prima, aan te bevelen

Verf prima, track& tracé veel te onnauwkeurig

Track&trace geeft op dag van aflevering aan tussen 9 en 17 u, levert af ca 13 u en stelt niets bij

Zoals de vorige keer. Snelle levering en goed verpakt.

Weer een goede snelle levering en zorgvuldig verpakt. Klasse

Niet bezorgd

Pakketje werd gemeld als bezorgd, maar niks ontvangen. Ook de buren niemand aan de deur gehad. Contact met de bezorgdienst Efficiënt Logistics gehad en blijkt de bezorger het verdekt in de voortuin te hebben gezet. Dat kan blijkbaar niet in mijn wijk want er is geen pakket te vinden. Kritiek is vooral over de bezorging, en maakt het dan ook lastig het product te beoordelen. Ik wacht nog op mijn compensatie.

Goed product, prima prijs, vlot geleverd!

Goed product, prima prijs, vlot geleverd

Snel geleverd ondanks dat de kleur niet op voorraad was

Zeer snelle levering.

Ook prijs is goed, Meer is niet nodig, ik ben tevreden.

Goede prijs, snel geleverd en foutje mijnerzijds in de bestelling zonder problemen kunnen corrigeren.

Topservice

Zeer goede service zeker een aanrader helemaal met de super scherpe prijzen

Niet echt goed.

Kreeg bericht dat het pakket geleverd zou worden tussen 11:00 en 17:00 uur. Helaas was ik niet thuis. Ze hebben aangegeven dat als ik er niet zou zijn het afgegeven zou worden bij 1 van mijn buren en een briefje in de bus bij welk nummer. Wat bleek. Mail gekregen dat ze het pakket afgeleverd hebben op mijn huis adres ?? op het tijdstip dat ik er niet was ??? Vreemd. Geen briefje in de bus. Na lang zoeken en bij vee buren geweest te zijn kreeg ik van 1 van de buren te horen dat er ergens in het trappenhuis een pakketje lag ?? Onbegrijpelijk dat men het pakketje (€75.-) zomaar in het trappenhuis neergooit. Op het moment zijn ze aan het verbouwen en alles staat open voor iedereen en dus was blij verrast dat het pakketje er lag. Voor het zelfde was het meegenomen door iemand wat al eens eerder is gebeurd als er pakketjes worden geleverd. Zeer slechte levering ! Mvg Ronald Abels

Lekker snel in huis

Duidelijk

Correct

Verf besteld en binnen 3 dagen binnen

groot assortiment

keurig verzorgde orders en mooi op tijd

Snel geleverd door fietskoerier, keurig verpakt, op kleur gemeng, hulpvaardig bij navraag betaling.

3 blikken verschillende soorten verf besteld online, na anderhalve dag in perfecte staat geleverd, keurig volgens track and trace. Telefonische navraag over mogelijk dubbele betaling verliep soepel en vriendelijk. Top! Nog perfecter? Voeg meer soorten ecoverf toe aan assortiment.

meestal goed

deze keer was de donkere kleur helaas niet op voorraad en moest ik wel lang wachten. ook is de wilsor houtverzegeling nog niet geleverd ook deze was volgens voicemail niet aanwezig.

Perfect, snel geleverd, prima, degelijk verpakt.

Twee woorden : Perfect + Snel

Bestelling geplaatst en geleverd , plus ze zijn super snel in beantwoorden van vragen . Kortom top spullen , top bedrijf ..

Super snelle levering

Snelle levering (geen DHL, dat is op zich al een pluspunt) en goede prijzen! De volgende keer halen we hier weer onze verf en behang.

Duidelijk en goed

Vertraagde levering naar daar meteen bericht over ontvangen. Uitstekend dus.

Alles ging lekker vlot

Vlotte afhandeling.

goeie service en betaalbare prijs

Snelle levering en betaalbare prijs

Zoals het moet.

Wij waren niet thuis. Afgeleverd bij de buren en briefje in de brievenbus. Snel en goed bezorgd.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).