Binnen 2 dagen keurig geleverd
Très content de ma première commande chez vous ! Bon prix et service rapide. Juste une remarque : le couvercle du pot était légèrement ouvert et un peu de couleur a coulé dans le carton ! Vous devriez mettre du papier collant autour du couvercle !
Goede communicatie en een super snelle levering.
Voor herhaling vatbaar
Goede prijs, snelle levering.
Geen acount aanmaken en al die omslachtige invullingen gewoon naam en adres en betalen ,en de rest wordt verzorgt.
Zeer snelle bezorging
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Vriendelijke benadering...
Volgende dag direct geleverd. Chapeau !!
Heel snelle levering en goedkoop Zal zeker nog bestellingen plaatsen,
Snelle service en afspraken nagekomen!!
gewoon goed
Was op zoek naar een pot professionele verf, die de bouwmarkten niet in het assortiment hadden. Besteld bij verfgroothandel.nl en de volgende dag in huis. Prima!
Ik heb 3 bussen motib besteld,1 primer 2 high gloss De 2 high gloss zot geen kogel in? Productiefout? Mvg
Geachte heer, Na een telefoontje alles correct opgelost. (Helaas was uw mail gestuurd naar onze Noreply@ ) Anders hadden we dit veel sneller kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Originele beoordeling
Goede ervaring. Gaan morgen aan de slag!
Er wordt snel en goed gereageerd op vragen per e-mail. Daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen. Wel een 8, omdat mijn spullen afgeleverd werden in Limburg, ipv in Baarn, anders had u een 10 gescoord.
Het duurde 4 dagen voor mijn verf order werd bezorgd. Het bedrijf (packs) dat de bezorging doet is niet telefonische bereikbaar met wat googlen heb ik een ander nummer gevonden. Daar kwam ik ook niet echt verder en werd met loze beloftes afgedaan. Ik zou als verf groothandel een ander bedrijf zoeken die de bezorging verzorgd, want met hun website/ bedrijf is niks mis.
Geachte heer, Dat is heel vervelend. Overal kan natuurlijk wel eens iets mis gaan. In uw geval had u natuurlijk uw bestelling gewoon de volgende werkdag moeten ontvangen. (de reden van vertraging is helaas nog niet bekend) Uw klacht hebben wij doorgezet. Gelukkig heeft u ondertussen uw verf mogen ontvangen en kunt u aan de klus beginnen. Excuus voor het ongemak en de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Originele beoordeling
Het online bestellen is erg goed. De levering was snel. Dus snel kunnen starten met het schilderwerk
Ik had een fles cleaner besteld. Deze was op de naad gebarsten. Heb er een foto van gemaakt en opgestuurd met het verzoek om een nieuwe op te sturen of het geld te retourneren. Ze willen 10% terug storten. Een aantal mails verder en ik kom tot de conclusie dat het een onbetrouwbaar adres is. Ik ben terug gebeld en we zijn er op een prettige manier uitgekomen.
Keurig geleverd
Zeer goede service
slechte bezorgservice waar geen contact mee mogelijk is en nog steeds geen verf binnen na de bestelling van een week geleden. verfgroothandel gebeld, maar willen ook geen informatie losgeven of compenseren! Tip aan de verfgroothandel, stap per direct over op een betrouwbare leverancier waar je iig contact mee kan opnemen!
Geachte heer, Wij hebben even uw track en trace bekeken. Gelukkig heeft u eea al ontvangen helaas met vertraging. hiervoor onze excuses. Volgens de track en trace was u de gewenste leverdag niet thuis, u zou een briefje in de bus gehad moeten hebben om een vervolg afspraak te maken. Helaas is hier ergens iets mis gegaan. waardoor de vervoerder uw bestelling een paar dagen heeft laten staan om het vervolgens later nog een keer proberen af te leveren. Wij hebben bij de vervoeder er op aangedrongen om bij niet thuis kaartjes in de bus te doen. Ondanks dat de klant natuurlijk ook een track en trace krijgt. Met vriendelijke groet, Verfgroothandel.nl
Goede ervaringen, pakje gesneuveld met de post. Kreeg gelijk een nieuwe thuisgestuurd. Volgende keer bestel ik hier weer.
Ik heb mijn bestelling van vorigeweek nog niet ontvangen.
Geachte heer, mevrouw, Zoals wij kunnen zien is uw bestelling inmiddels afgeleverd. Gelukkig maar. Volgens de track en trace heeft u tot 2 maal toe een niet thuis melding gekregen. Op vrijdag hebben wij uw bestelling vestuurd ,afgelopen zaterdag en gisteren zou u de niet thuis melding gehad moeten hebben. en vandaag afgeleverd. excuus voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Verder wel ok, maar bovenstaande hoort zo niet.
Geachte heer, U heeft helemaal gelijk. Wij hebben hier ook een melding van gemaakt. ( de vervoerder zal betreffende regio`s hierop aanspreken) U heeft gelukkig wel uw bestelling netjes ontvangen. Helaas gebeurd dit wel eens vaker. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team verfgroothandel.nl
Originele beoordeling
Verder wel ok, maar bovenstaande hoort zo niet.
Klompenmakersstraat 14
8601 WR Sneek
Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).