Bestelling snel en volledig geleverd

Snel verzonden, veel keus

Goede producten met een breed assortiment. Netjes verpakt en snel geleverd.

Slecht

Bij het ontvangen van mijn bestelling bleken 2rollen afplakband manco. Na schriftelijk en mondeling contact blijft de verfgroothandel volhouden dat eea door de verpakkingsafdeling gescand en verpakt waar deze rollen er toch echt niet inzaten maar de firma mij als antwoord gaf dat 9 van de 10 meldingen frauduleus waren. Een bestelling van 108 euro verf en 12 euro afplakband! Daarnaast is door de vervoerder van de verfgroothandel tot 2x toe de bestelling voor de deur neergezet omdat er niemand thuis was! Dit was dus de laatste bestelling bij de verfgroothandel!

Slecht

Goede en snelle levering

Zoals altijd zeer correct.

Voor 4h besteld en de volgende dag aan huis aan een scherpe prijs.

Gewoon goed

Goed product en snelle levering.

Duidelijk en op tijd.

Duidelijk en op tijd!

Snelle bezorging, prima prijs

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Nette en vriendelijke bode die het afleverde met keurig schone bus.

prima begeleiding door het afleveringsproces bij vertraging in de levering

Product op voorraad, snelle levering en goede prijs

Helemaal top

Snelle levering vanuit overzichtelijke webshop

Zaterdagavond besteld, maandag bevestigd per mail en dinsdag geleverd. Top!

Snel geleverd, goede prijs

Snelle levering, mooi product

Supersnel in huis (dag na bestelling), dus we konden meteen starten. Ook de prijs is dik in orde. Mooi product om mee te werken, doet exact waar ik naar op zoek ben. (Trae Lyx traplak Naturelle).

Vertrouwd, goed en snel

Zie hier boven. Groet

Goede, en snelle afhandeling. SUPPER!!!

Eenvoudig bestellen, snelle levering. Zeer correcte klantenservice, belden vlot terug met duidelijk advies.

Overzichtelijk en degelijke prijzen

Zeer vlotte afhandeling van het bestelde product Prima service

Heel veel jeuze

Snel geleverd, keurig verpakt. De informatie over de afleveringstijd mag van mij wat nauwkeuriger.

Prima.

Snelle levering. Goede prijs

Heel goed.

Snelle levering. Goede prijs.

"Interspeed" doet het bedrijf alle eer aan!

Website is makkelijk te vinden! Breed en kwalitatief goed aanbod ! Het menu wijst zich vanzelf en dan gaat het proces nog sneller dan één streek met de Interspeed anti fouling!!!

Zeer positief

Snelle en correcte feedback op bestelling, en transport. Super service transport bedrijf (vriendelijk en flexibel).

Perfect.

goede behandeling en snelle levering.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).