Nette en vlotte levering.

Bestelde verf met kleurnummering en artikelen zijn snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, zeer goede communicatie tijdens gehele proces

prima bedrijf

alles klopte.

zeer snelle levering

De kleur was echter niet overeenkomstig de weergave op internet. Graag de producent hierop attenderen.

Erg vriendelijk te woord gestaan.

Als verlopen zoals afgesproken

Ik heb verf besteld en dit kwam snel binnen

op 1 ding na prima

Het lijkt mij verstandig om een ander bezorgingsbedrijf te nemen . Dit omdat ik nu al twee keer meegemaakt heb dat als we niet thuis zijn het pakket gewoon voor de deur gezet word . En ik woon wel in Amsterdam.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Prima geregeld binnen 1 dag.

Goed.

Vriendelijk keurig

Vriendelijk, keurig. Tip : probeer een tijdsbestek van 3 uur ipv 6 uur aan te geven

Prima.

Makkelijk bestellen, snelle levering en spul goed verpakt. Prima

Goede website, snelle levering

Prima service en advies

Prima service en advies

Aankoop latex

Snelle levering en goede communicatie via e-mail

Jammer van klein order toeslag.

Goede aanbieding en super snel geleverd

Goede aanbieding en super snel geleverd

Zeer snelle levering.

Zoals hierboven reeds vermeld snelle levering en de website is ook goed overzichtelijk.

Dik in orde.

,s morgens bestelling gedaan en ,s middags afgehaald. Alles klopte wij zijn dik tevreden.

Geen pakketje ontvangen

Tot op heden helaas nog geen pakketje ontvangen.

Goede leverancier

De pakket dienst moet mijnsinziens een mogelijkheid bieden om een ophaalpunten te creëren Of een veel betere track info geven Dat gebeurt nu niet Ik heb 1 en een 1/2 dag iemand thuis moeten houden Amateuristisch Vriendelijke groet Kees Rijksen

snel geleverd ,goede prijs ,juiste product en goede communicatie.

Eenvoudige online bestelling en snelle levertijd

Too

Zeer positief

Ongelooflijk snel verstuurd en ontvangen

Zeer snelle levering

Zoals altijd snelle levering waar andere bedrijven vaak meerdere dagen de tijd nemen

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).