excellent

excellent. I found what I was looking for. I recommend this shop.

Producten snel geleverd

Hoeft geen uitleg, gewoon goede en snelle service

Snel geleverd tegen een goede prijs

Ondanks dat er een item wat vertraagd was, wat adequaat werd gemeld, toch snel geleverd. Concurrerende prijs en goede spullen.

Ik heb gebeld en ze zijn gelijk aan de gang gegaan en de zelfde dag in huis geweldig. Zo doorgaan

Uitzoeken, bestellen, leveren

Wat kan ik d'r verder aan toevoegen. Verfemmer gewoon keurig volgens afspraak geleverd

Gezocht op de beste prijs en snel geleverd!

Duidelijke website!

Snelle levering en netjes verpakt

Makkelijk te vinden op de site, vlotte levering, keurig verpakt

goeie prijs snel geleverd heel netjes verpakt

goeie prijs snel geleverd heel netjes verpakt

Prima gedaan.

Snel geleverd. Zij hadden spullen die de bekende Doe-het-zelf zaken niet hadden.

Prima geregeld!

Netjes en snel geleverd, conform verwachting.

levering goed ontvangen

De levering is netjes ontvangen in stevige doos. Materialen makkelijk te gebruiken.

Snel geleverd!

Goed, snel, goedkoop!

Prima levering. Correct en tijdig! En dan nog niet de duurste ook, als “toegift”!

goede levering

Ik heb eigenlijk altijd al goede ervaring met de verfgroothandel. Ook deze keer alles goed.

what you is what you get!

idem als hierboven

Slechte levering

Blijkt dat de fout bij PostNL ligt. Sorry jongens jullie doen het goed.! Altijd professioneel

Snel en correct

Snel en correct. Niets aan toe te voegen

Goede service, snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt

Wat je van een webwinkel verwacht,

Kitkokers zonder spuitmond

Ik kreeg twee kitkokers Sikaflex 295UV zonder spuitmonden geleverd. Daarom maar drie sterren. De levering was wel goed verpakt en op tijd bezorgd.

Goedkoop

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).