Pluspunten

Mooie website, snelle service

geen

Pluspunten

Heerlijke drinkfles!

Pluspunten

Werkt perfect

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle correcte levering, mooie goedwerkende producten, duidelijke website, vriendelijke service bij vragen.

Ik wilde de site aan een vriendin doorgeven en zei ‘heerlijkwater.nl’, ‘heerlijk water’ staat wel in de URL-balk van de website, maar is niet de URL, verwarrend.

het bedrag van de factuur die in de doos zit, is niet hetzelfde dan wat ik betaald heb. Denkelijk zijn de verzendingskosten foutief aangerekend op de factuur.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

De zending werd binnen één dag al bezorgd!

De bestelling werd wel bevestigd, maar er was vooraf niet een aankondiging dat de producten verstuurd waren. Daardoor was ik een beetje verbaasd dat het pakje de volgende dag al afgeleverd werd.

Pluspunten

De bezorging was prima De fles ligt lekker in de hand Het water is voor mijn gevoel zachter Ben er blij mee Dank je wel voor dit product Vriendelijke groetjes Lia

Pluspunten

snelle goede service

Pluspunten

Correct en snelle service, goede verpakking en mooie producten.

Pluspunten

Snelle levering, product kan ik nog niet optimaal beoordelen, omdat ik deze nog maar kort in mijn bezit heb.

Pluspunten

Goed produkt snelle levering

Pluspunten

De waterfilterkan werkt prima en is een goed product. Ik kan dit bedrijf en dit product aanbevelen.

De gebruiksaanwijzing was voor mij niet echt duidelijk, met name hoe het wijzertje boven op het deksel werkt wat aan moet geven wanneer het filter vervangen moet worden, maar inmiddels is mij duidelijk geworden dat de schuifknop heen en weer geschoven moet worden elke keer als je de kan vult.

Pluspunten

Na lang zoeken voor de juiste waterfles en verschillende teleurstellingen nu de JUISTE waterfles gevonden. Wat een heerlijk fles en het water smaakt fantastisch. Alleen al om de fles vast te houden geeft een gevoel van "vredig" Het bedrijf kan ik kort over zijn. Een voorbeeld voor andere bedrijven, een bedrijf wat vanuit het hart werkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede diensten.

Pluspunten

Snelle levering en ik ben blij met de vitaliseer pen. Het water smaakt heerlijk en verschil is duidelijk te proeven.

Pluspunten

Snelle levering van de producten en goede en vriendelijke service

Pluspunten

Snelle levering en een top product! Wij zijn erg tevreden!

Van Galenstraat 28

8051 VC Hattem

Over Heerlijk Water

Heerlijk Water is een holistische benadering van het leven waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen voor de ondersteuning van de mens. Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord. De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans, in de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.