Pluspunten

Klantvriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte service! Goed product, aan te raden.

Pluspunten

Vlotte reactie en goede kwaliteitsproducten.

Geen.

Pluspunten

Eerlijke, objectieve antwoorden. Snelle service

Nvt

Pluspunten

5 sterren: perfect - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen

Pluspunten

Eerlijk en gezonde en betrouwbare producten. Laag in prijs in vergelijking tot andere aanbieders van waterfilters en anti-stralings producten.

Kan nog iets helderder zijn in de communicatie.

Pluspunten

Goed geholpen na een telefoongesprek waarin ik een vraag had.

Ga zo door met het goede wat jullie doen.

Pluspunten

Wij hebben een watervitaliser gekocht, ruim 2 jaar geleden. Tot op de dag van vandaag zijn we heel blij dat we dit gedaan hebben. We drinken gezond water en voelen ons goed. Ook een energie-armband gekocht. Elke dag om en ik voel me sterker, besluitvaardiger en meer verbonden met alles om mij heen. De service is prima van Heerlijk Water. Er wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant. Ik ben een tevreden klant!

Met bedrijfsvoering heb ik geen ervaring, dus helaas ook geen tips.. Succes verder!

Pluspunten

Klantvriendelijk en hele goede service. Duidelijke website en mooie producten

Niets

Pluspunten

Snelle levering, goed verzorgt.

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Duidelijk verhaal over het artikel.

Geen.

Pluspunten

U heeft een over duidelijke Website. Alles is goed gesorteerd en makkelijk leesbaar. Artikelen zijn van de juiste informatie voorzien. Na betaald te hebben was de levering zeer snel. Duidelijke handleiding bijgesloten en ik kon het geleverde apparaat gelijk aansluiten. We genieten van heerlijk water tijdens het douchen. Tijdelijk vullen wij een water kan om de thee/koffie apparaat te voorzien van dit water. Te zijner tijd ga ik ook een filter voor de keuken kraan aanschaffen. Ben zeer tevreden.

Op dit moment zijn er geen verbeterpunten. Ga zo door met uw onderneming.

Pluspunten

Vlotte levering, duidelijke montagehandleiding

Klanten niet lastig vallen met enquetes voordat de zaken geleverd cq gemonteerd zijn

Pluspunten

Ene dag besteld de volgende dag werd het al bezorgd. Direct aan gesloten en voldoet uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over de service.

Pluspunten

snelle service en afhandeling

Pluspunten

Betrouwbaar. Snelle levering.

N.v.t.

Van Galenstraat 28

8051 VC Hattem

Over Heerlijk Water

Heerlijk Water is een holistische benadering van het leven waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen voor de ondersteuning van de mens. Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord. De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans, in de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.