wat jullie beloven doen jullie. Fijne lichtgewicht flessen

wat jullie beloven doen jullie. Fijne lichtgewicht flessen

Geen idee wat je zou kunnen verbeteren!

Alles aan jullie is top. Jullie product heeft de kwaliteit van mijn leven aanzienlijk verbeterd. Ik ga nooit meer zonder heerlijk water en ik vind eigenlijk dat de hele wereld heerlijk water zou moeten drinken, ik raad het dan ook aan aan iedereen die ik ken (en bij deze aan iedereen die ik niet ken.)

Goed bereikbaar, snelle service en levering

Een fijne website met een snelle levering. Contact via de e-mail verloopt snel en soepel.

brengt meer harmonie

het effect merk ik meteen als ik de energieplaat onder mn stoel leg, ik voel dan de warme uitstraling. onder mn bed resulteert in dieper slapen. Niet langer en nog steeds in korte stukjes helaas maar dus wel dieper. brengt harmonische sfeer als ik mensen bij mij op bezoek heb. Tenzij zij of ik het om een of andere reden geen kans geven. In de auto onder de stoel maakt het net even wat aangenamer rijden.

Super sereen energie in huis

Ongeveer 11 of 12 jaar geleden heb ik hier mijn eerste plaat gehaald. Dat is jaren de enige in huis geweest. Waar ik al heel lang plezier van heb. Toentertijd wist ik,dat ik er nog 2 zou bijhalen, voor de "driehoeksverhouding". Nu meer dan 10 jaar later heb de cirkel rond gemaakt. Tijdens het bestellen voelde ik dat het nu het juiste moment daar was, want ik voelde een enorme boost aan energie opkomen. Dus ik ging de grote schoonmaak houden om mijn "nieuwe vriendjes" een fijne plek te gunnen. Ze liggen net 24 uur in de 3-hoek en 1 op zolder. Ik voel een giga sereniteit in huis en ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik deze beslissing heb genomen. Ik gun dit iedereen en raad dit ook iedereen aan. Heel erg bedankt voor het leveren van de platen, het is me een waar genoegen!

Producten zoals omschreven. De waterkan met filter werkt voorbeeldig en je proeft duidelijk het verschil met de vitalisator. Zeer tevreden.

Snel en goed geholpen

Prettig geholpen bij de keuze van mijn water filter

Vlotte, goede service

De bestelling die ik heb gedaan bij Heerlijk Water is snel en goed afgehandeld. Tot op heden niks anders dan positieve ervaringen opgedaan met Heerlijk Water.

Heel lekker water en goed geadviseerd.

Het was mijn bedoeling om een filter voor de gehele woning te bestellen maar er was in de waterput te weinig ruimte. Vroeg of het filter voor onder het aanrecht een alternatief was en kreeg het verrassende advies dat dit , als het mij om drinkwater was te doen het zelfs nog beter was omdat er veel minder water door het filter ging en dus beter filterde.

Heel fijn

Op een vrij "simpele" manier te kunnen genieten van zuiver water. De waterfles die ik kocht voor mijn kleinzoon viel in goede aarde en gaat hem en zijn body helpen gezond te blijven. Ondanks mijn pogingen om het water te zuiveren wordt er gewoon kraanwater gedronken. Een groot verschil voor hem gaat de krachtige en prachtige waterfles van jullie voor hem maken. Heel veel dank.

Awesome

Snelle bezorging en thanks voor de aanvullende informatie!

Doche vitaliser werkt perfect, kleine kanttekening bij levering

Eenvoudige montage, vitaliser werkt naar tevredenheid. Alleen ontbrak helaas de teflon tape waarnaar in de montagehandleiding werd verwezen.

Kwaliteit die je obv aanwezige expertise blind kan vertrouwen

Zoals in kernzin omschreven, qua vitaal en gefilterd water top advies!

Fijn product, vlotte leverinh

Via via bij website gekomen. Heb om te ervaren, 2x waterfles aangeschaft en proef verschil. Flessen waren zeer snel binnen.

Prima service.

Donderdagochtend vroeg besteld en zaterdag in de brievenbus.

Super service

Gelijk persoonlijk contact en snelle levering

Geweldig goed spul!

Goede service. Snelle levering

Erg fijn product, snel geleverd.

Goed maar aanslag

Het is een goed product, het water smaakt niet meer naar ijzer, maar het geeft wit/gele aanslag die we niet hadden voordat we het installeerden

Snelle levering en fijn om extra info te krijgen bij het bestelde product

Duidelijke website en snelle levering. Het was ook fijn om nog extra informatie te krijgen bij het bestelde product.

Ik heb meer producten van Heerlijk Water en die bevallen me prima

Dit product geeft me onmiddellijk de balans waar ik naar zoek

Prachtige fles beter water

Een prachtige fles, met zorg gemaakt helemaal af. Het water is frisser helderder. Niet te beschrijven. Echt een aanrader.

Producten en hun werking worden goed omschreven en na bestelling snel verstuurd. Ook zit de informatie over het product bij het pakket. Als je vragen hebt, kun je deze via e-mail stellen; binnen 1 dag had ik antwoord.

Mooie fles

Het is een mooi fles. Makkelijk vast te houden vanwege de vorm. Drinken gaat ook super makkelijk en handig. Alleen de lak aan de buitenkant is snel beschadigd, jammer. Het water smaakt erg lekker en zacht.

Goede en duidelijke uitleg over de waterfilter, snelle levering!

Nadat ik telefonische gesproken heb met Jay, is het voor mij duidelijk dat ik inderdaad het water wil filteren. Ik wist niet helemaal hoe ik dat moest installeren en ook niet welk materiaal ik nodig had. Hierover heeft Jay mij ook goed geïnformeerd en mee gedacht! Heel blij met de filter en het schone water.

Van Galenstraat 28

8051 VC Hattem

Over Heerlijk Water

Heerlijk Water is een holistische benadering van het leven waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen voor de ondersteuning van de mens. Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord. De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans, in de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.