correcte afhandeling

geleverde goederen zijn zoals ze worden voorgesteld. Wel jammer dat er geen schroeven worden meegeleverd

door een storing bij POSTNL is het pakket een week onderweg geweest met de communicatie met De Heul over de levering was prima, prima materialen geleverd

Snel en prima prijs

Op vrijdag gebeld of het product er was, gelijk besteld en zaterdags in de bus helemaal super dikke 10

Snelle bestelling vlot geleverd.

Makkelijke site. Snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering ook. Petje af.

Snelle, verzorgde levering van het bestelde product.

Kort geleden heb ik twee artikelen besteld t.b.v. De reparatie van een waterkraan. De juiste artikelen werden snel en goed verpakt geleverd.

uitstekend service en direct een reactie terug bij een navraag

Voor mijn eerste aankoop goed resultaat en je bent geen nummer vind ik persoonlijk nog altijd belangrijk in deze tijden

Goed, snelle levering.

uitstekende service, scherpe prijs

goed en snel geholpen betr laddervoetjes. Was slechts een kleine aankoop maar kom hier zeker terug wanneer ik wat nodig heb.

Producten als beschreven en snel geleverd.

Goede snelle levering

Zeer vlotte en snelle levering.

Slechte kwaliteit

Ik kocht 4 schuifgrendels met volgende beschrijving: "Hangslotgrendel zwaar zwart verzinkt Waelbers". Het hendeltje om het slot te verschuiven is slechts dunnetjes gesoldeerd aan het slot, wat maakt dat het onmiddellijk buigt bij het verschuiven van de grendel. Het is een kwestie van nog enkele malen te gebruiken voor deze zal afbreken. Dit is duidelijk geen "zwaar" slot te noemen en ik was genoodzaakt om elders steviger materiaal aan te kopen.

Snelle levering vind alleen jammer dat iets wat door de brievenbus past dat je daar 7 95 voor moet betalen

Uitstekende service

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering. Bijdrage verzendkosten in verhouding tot bestelling erg hoog.

Goede ervaring, echter was de levertje erg lang, is wel gelijk medegedeeld.

Goede snelle levering

Goede snelle levering vond alleen de verzendkosten te hoog.

Snelle levering van het juiste product!

Lang gezocht naar een bepaald type AXA raamuitzetter. De standaard raamuitzetters zijn bij alle bouwmarkten te krijgen maar dit specifieke type raamuitzetter is online alleen bij De Heul te verkrijgen! Ruime keus en levering in 1 dag! Hier kom ik zeker online terug!

perfect

Goed en snel geleverd, met goede communicatie

Goed en snel geleverd, met goede communicatie

Super snelle levering en een hele goede prijs.

Het product is prima in orde

Snelle levering en prima product.

uitstekend

Betrouwbare site ,en een zeer vlotte levering Heel correcte service

niet heel tevreden

heb nog steeds niets ontvangen van mijn bestelling

soepele bestelling, niets op aan te merken

Voorstraat 28

3281 AV Numansdorp