Uitstekende service

Was zeer druk bij PostNL waardoor artikel fors later werd bezorgd. Door de Heul werden wij goed op de hoogte gehouden van de akties welke zij ondernamen om de bestelling te bespoedigen.

Netjes geleverd volgens bestelling

Niet alles was op voorraad, waardoor de levertijd een paar dagen uitliep. Hierover is goed gecommuniceerd en gevraagd of deellevering wenselijk was

Besteld en geleverd binnen de 24 uur. Wat een service. Ongelofelijk.

Gemakkelijk om te bestellen en een vlotte thuisbezorging.

zeer vlotte service

bestelling al na 2 werkdagen ontvangen in België dus zeer vlotte en correcte service, absoluut niets op aan te merken

Zoals het hoort, snel en correct.

Prima en snel geleverd!

Hier grijp je niet gauw mis. meedenkend en niet duurder als bouwmarkt

prima zaak

Tevreden, maar prijzig !

Uit noodzaak led lampjes gekocht bij De Heul. Inclusief bezorgkosten €35,- betaald. Blijkt achteraf dat deze lampjes bij de reguliere bouwmarkt € 20,- kosten. Verder tevreden maar zoals gezegd vind ik dit wel groot prijsverschil.

Perfect geregeld!!

Prima en snel geleverd!

Uitstekende, persoonlijke service

Bestelling geplaatst voor een pianoscharnier. Binnen no time verzonden en daarvan keurig op de hoogte gehouden via de mail. Ieder mailtje dat binnenkwam was ondertekend door dezelfde persoon. Dat vind ik prettig, omdat je dan meteen kunt vragen naar de juiste persoon wanneer iets onverhoopt mis is gegaan. Product is uitstekend, snel verzonden, keurig verpakt. De Heul ijzerwaren is een aanrader.

Snel en correct. Handige website.

Handige, duidelijke website. Correcte en snelle levering.

Levert snel en correct

Grote keuze ,snelle levering ,in mijn geval van een moeilijk verkrijgbare houtveredeling .

Snelle en goed verpakte artikel

Een van de weinige webshops die mijn artikel hadden, ben er heel blij mee toppie 🖒🖒

Snel geleverd, goed kwaliteit

Ik had een specifieke set afdichtdopjes nodig. Deze winkel was een van de weinige die ze online aanboden. Ze leverden vervolgens snel en de kwaliteit was prima. Aanrader dus.

zeer goed

Er ging wat mis bij de bezorging, maar dat is snel en goed op gelost.. Complimenten

Heel goede webshop. Vriendelijke uitleg toen levering vertraagd was door Corona met optie om koop ongedaan te maken als ik dat wilde. Niet gedaan en daarna correcte levering.

Erg tevreden

Ik was een tijdje terug aan het zoeken naar het object, wat niet lukte. Toch gevonden op deze (web) winkel. Probleem opgelost. Snelle levering. Zou zo weer bestellen bij deze winkel.

Komt afspraak na.

Correcte levering. .Goede info.

Geweldig . Een assortiment waar ik iets mee kan , dus ik niet alleen

Razend snel geleverd en dat in deze moeilijke tijd . Ps. vorige week ook al een review op gestuurd gr p

snelle en accurate levering

prettig

Groot assortiment, prettige afhandeling, snelle levering

Diverse artikelen gezocht en gevonden. Assortiment is groot, maar als je de navigatie door hebt, goed te behappen. Bestellen en levering verliepen soepel. Paar kleine ‘kanbeters’: * tot 50€ zijn de verzendkosten 7,50€, daarboven 0€. Beide bedragen vind ik best hoog. * bij sommige producten waren de opgegeven maten onduidelijk. Pakte gelukkig goed uit. * als je het aantal van een besteld product wil wijzigen, moet je terug naar het product, dat kan niet in de winkelwagen. Maar verder prima ervaring dus, deze winkel was een ontdekking voor mij.

Bestelling was makkelijk te plaatsen op de site met daarna een prima bezorging.

Goede overzichtelijke site met een prima prijs.

Makkelijke webshop

Lekker snel

Werkt zoals je hoopt dat een webwinkel werkt.

Perfecte levering.

Prima, op tijd het juiste onderdeel

Prima, op tijd het juiste onderdeel

top

snelle bezorging . goed product. goede info omtrent levering

Voorstraat 28

3281 AV Numansdorp