Alles perfect geleverd

Alles perfect geleverd zoals bestel

Van begin bestelling tot einde gewoon vlekkeloos

uitstekend

Snelle levering van het gevraagde product! Dit product was perfect.

Snel en correct

Omdat de naam van het product dat ik besteld had veranderd was en er iet 2 van op voorraad waren werd ik gebeld om de naamsverandering door te geven en te vragen of ik wilde wachten tot beide blikken er waren of dat ik vast 1 blik wilde hebben. Goede en correcte levering.

Op tijd geleverd

Verder heb ik nog geen ervaring

Top prestatie

Duidelijke website. Goede omschrijving product. En een snelle levering. Onderdeel is al bevestigd.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, en prima product

Super snelle levering

Fijn dat het door de brievenbus kon.

prima en deskundige adviezen en hulp

Heel prettige contacten en deskundige hulp

Snelle en goede levering

Gezocht wat nodig had. Snel geleverd. Allen jammer artikel van nog geen € 2 en Dan die hoge verzend kosten. Waar door het bijna € 10 kost. Wat met dit artikel niet nodig is . In plaats van een doosje had een envelop gebruikt. Daar gaan er wel 10 van in een dan met post NL. JAMMER voor de rest prima.

Top bedrijf!

Stad en land afgezocht naar een rubberen O-ring voor de zuiger van een Gardena 5L plantenspuit. Bij veel vervangingssets met diverse O-ringen van Gardena betaal je de hoofdprijs, terwijl ik er maar eentje nodig had. Hoop dat ze de O-ringen nu inmiddels weer op voorraad hebben ik had de laatste drie :)

Uiterst tevreden

Vlotte en snelle bediening

uitstekend

goede service

Betaling iDeal liep niet lekker, contact opgenomen, soepel opgelost via directe bankoverschrijving,

Prima en snelle afhandeling order en restant terug betaling!

Prima en snelle afhandeling order en restant terug betaling!

Geweldig. Snel en foutloos.

Gewoon een prima webshop. Heel tevreden over de afhandeling, prijs en snelheid. Kom zeker terug

Snel en correct

Tevreden met de gang van zaken.

Eenvoudig bestellen en goede levering.

Goede webshop, netjes op tijd geleverd

Handige site, snel verzonden , top !

snel, goed

Live is de heul al een erg goede winkel, en de online omgeving een super aanvulling. snel besteld en geleverd. ik word er blij van!

Produkt rond 17 u besteld en volgende dag geleverd. Prima, verder geen bijzonderheden.

Een goede winkel.

Goede service goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

klasse

Altijd behulpzaam. En heb je maar 1 schroefje en 1 moertje nodig? Ook dat kan geregeld worden.

Snelle en correcte levering, product was niet duur. Vindt € 7,50 verzendkosten wel hoog voor twee kleine kraanonderdelen, meestal wordt 4 of 5 euro berekend voor een kleine levering. Deze onderdelen zouden overigens best door de brievenbus passen als het anders was ingepakt.

Voorstraat 28

3281 AV Numansdorp