prima service

Iets besteld via website en heel gemakkelijk op te halen in de winkel. Kon zelfs ter plaatse nog wat bijvoegen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Een moeilijk te vinden artikel binnen een paar dagen in huis, voor een scherpere prijs.

Precies het product wat ik bedoelde

Erg blij met het product wat ik nergens meer in doe het zelfzaken kon kopen

Slecht nog niets ontvangen

Erg bedankt voor het goede begeleiden van de verzending naar Duitsland.

Prima geholpen, ook telefonisch.

Zeer snelle levering super

Oke

Heel erg tevreden :)

Alles gut

Alles bestens. Danke , gerne wieder.

Mooie snelle afhandeling, prima verpakt

Een uitgebreide assortiment

Ik kon daar vinden waar anderen niet hadden.

dat is zeker

Na enkele keren in numansdorp en strijen te zijn geweest en nu via de webshop besteld. een 5sterren restorand maar dan op ijzerwaren gebied met een vlotte bediening die zorgt dat uiteindelijk de spullen komen bij de klant.

Snelle en korrekte afhandeling

Door ziekte kon ik de artikelen nog niet testen op de schuurmachines. Als dat goed is blijft mijn honorering als aangegeven.

Correct, netjes en goedkoop!

Correct, netjes en goedkoop!

Fijn dat u deze pluggen nog verkoopt

Ik ben er zeer content mee geoetjes Henk

De Heul heeft een prima website en snelle levering

Het defecte onderdeel van mijn schuurmachine was alleen nog bij De Heul te bestellen. Hierna snelle levering van het produkt.Ben hierover zeer tevreden.

Top bedrijf

Ik had een thermostaat kraan besteld voor mijn badkamer maar er bleek iets te ontbreken qua inhoud in de doos. Dit is direct door de Heul opgelost door het ontbrekende deel na te leveren. Bedankt hiervoor. De kraan werkt perfect.

Correct en snel geleverd.

Heel correct en snel geleverd.

Snelle levering.

Concurrerende prijs en een goede en vriendelijke telefonische voorlichting.

Tijdig geleverd in milieuvriendelijke verpakking!

Bestelling niet gekregen

Heb een kleine bestelling gedaan van victorinox tandenstokers. Betaald, maar niet ontvangen....

snelle levering en prima service....ook ná de koop

Probleemloos!,

Snelle service, zonder problemen product ontvangen. Top.

correcte afhandeling van de bestelling!

verschillende goederen besteld. doordat enkele producten niet voorradig waren zou de levering vertraging oplopen (bericht via de mail). na een belletje (omdat ik enkele producten op korte termijn nodig was) werden de voorradige producten direct toegezonden en de rest later. top geregeld! de link naar "De Heul" staat vooraan in mijn bookmark balk op de PC.

Voorstraat 28

3281 AV Numansdorp