Goede producten

Fijne bussen voor de freesmachine

Levering vindt prompt plaats

Pakje (formaat sigarettendoosje) had gemakkelijk met normale post verstuurd kunnen worden. Nu komt Post NL met een grote wagen en stopt de chauffeur het pakje keurig in de brievenbus! Ik betaal wel € 8 voor transportkosten!

snelle en goede ervaring

Ben zeer tevreden

Bestelling kwam op tijd en toen het product snel defect ging, kosteloos een nieuwe toegestuurd.

Goede snelle service

Ondanks niet op voorraad werd er meteen op de bestelling gereageerd door een mailbericht. Daana is de levering op tijd gebeurd. Ik ben hier zeer tevreden over.

Ze hadden de artikelen die ik nodig had. Die de bouwmarkt niet meer verkoopt.

Correcte en snelle levering

de bovenstaande zin zegt alles

Super goede service

Super goede service

De juiste producten en de snelste levering ooit

Snel gevonden wat ik zocht en geleverd binnen de 24 uur.

Uitstekend handelaar !

Zeer snelle en correcte verwerking en verzending van mijn bestelde artikelen . Het materiaal is van perfecte kwaliteit en exact zoals beschreven !

snelle afhandeling

transparant

Prima.

Veel voorraad, snelle reactie. Ritje naar Strijen was leuk, mooie omgeving. Daarna nog even doorgereden naar Ikea.

Snel en correct

Snel en correct

Perfect verlopen

Ik had de bestelling keurig binnen de afgesproken tijd en zeer goed verpakt binnen.

voor herhaling vatbaar

Vlotte verzending en product gelijk website

Prima site en levering

prima shop

Goede service ,artikel volgens afspraak geleverd ,voordelig kortom ...prima shop

Kennis van gereedschappen en ijzerwaren

Geven goed advies en zijn betrouwbaar.

Goeie snelle service, duidelijke website

Snel en correcte levering

Lang gezocht naar een product en uiteindelijk gevonden bij de Heul. Levering was snel en correct.

zelfs voor 1 schroefje kun je er terecht

Om 7 uur besteld om 8 af te halen. Dat is sneller als Bol. com om er maar 1 te noemen. Super . En wat te denken van de nazorg bij aankoop van gereedschap.

perfecte service in elk opzicht

snelle levering en uitstekende dienstverlening, ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen

Super goede service.

Super goede service.