mooi zand

Weer prachtig zand ontvangen! Volgende keer hoor ik graag of het met de XL vrachtauto wordt gebracht of de 'gewone', want met deze te grote vrachtwagen kon de chauffeur de draai niet maken en het in de rijbak lossen, we hebben het zelf weg moeten rijden vanaf de los-plek.

Helemaal perfect

Vlot bestelproces, vlotge levering, producten zoals omschreven

Helemaal top!

Vooraf even gebeld op woensdag of levering vrijdag voor het weekend nog ging lukken. Dat is helemaal waargemaakt. Twee mooie bigbacks grind werden vrijdagochtend keurig geleverd. Van bestelling tot levering helemaal top!

Geheel volgens afspraak snel en vriendelijk geleverd

De levering van een pallet zandzakken werd keurig volgens afspraak en met een glimlach geleverd.

Goede communicatie

Snelle levering prima dus

Goede service voor nette prijs

Zeer tevreden over de levering en service.

Geleverd op de gewenste dag. Grind conform monster.

Zoals het hoort te zijn.SUPER

Ook een dikke merci aan de chauffeur,die ons op voorhand heeft opgebeld.

Zonder zorgen

Zeer snelle, en nette afhandeling. Kwaliteit is ook onberispelijk. Zeer leuk dat de chauffeur nog even belt voor dat hij er is. Enige verbeterpunt is dat vooraf de dag van levering wordt gecommuniceerd.

Snel eenvoudig bestellen evenals de levertijd

geleverd op juiste manier

goede service

Zeer goed verlopen

De levering is goed en snel verlopen .de big back zijn geleverd op de plaats die ik in gedachten had

Snel en prima in orde!

Een bigbag met split besteld en die werd mooi binnen 2 dagen geleverd en door de chauffeur met de kooiaap mooi en vakkundig bij de poort op aangegeven plek neergezet. Fijn materiaal voor een mooie prijs!

Prima en correcte levering

Next day delivery <3

Snel en netjes binnen 2 dagen geleverd.

Keurig op tijd binnen het tijdsblok geleverd 2 big bags met brekerzand.

Alles naar wens

Alles is naar wens verlopen, heel hartelijk bedankt.

Belabberd. Chauffeur heeft de helft vh zand in Kanaal gedumpt !!

Wat een teleurstelling :( De chauffeur was bang dat hij met de laadklep in de bomen zou blijven hangen.... Dus.... NEE... hij kon het zand niet lossen.... (Op een perceel van 1.400m2) Hoe dan ? Nu ligt mijn zand (zogenaamd 7m3) bijna 1 km verderop.... Waarvan de helft in het kanaal. Hij was schijnbaar.... nog pissiger dan ik... Want de frustratie, vh zand, is zichtbaar..... Euhm... voor de helft dan.... Pffff.....

Materiaal is prima, aflevering zeer hulpvaardig.

Prima geregeld

Snel en goed geleverd

Keurig en snel antwoord op vraag via email. Adequate planning bezorging, ff een net belletje vantevoren. Big bags, bestelde product en de plaatsing precies zoals gevraagd.

Goed product ,transport professional .

Zuiver product , zeer goede transporteur , bedankt hiervoor.

Snel en uitstekende kwaliteit

Bij Zandcompleet voegmortel voor keramische tegels besteld. Binnen twee dagen was het geleverd. De site geeft een duidelijke instructie video en de voegmortel van Romfix is van prima kwaliteit . Ik had zelf tekort besteld, dus een nieuwe emmer besteld welke ook in 2 dagen is geleverd. Klasse !

Alle perfect gelopen volgens afspraak

Alle perfect gelopen volgens afspraak