Fijne meedenkende advisering, super service, snelle en correcte levering. En prima product! Dank je wel! M. vr.gr. Mathilde

Snelle correcte levering

Eerst gebeld voor info , mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Daarna online besteld, dit gaat heel makkelijk. Snelle levering en je wordt keurig op de hoogte gehouden van wanneer en hoe laat er geleverd wordt. Bij levering wordt het netjes op de aangegeven plek gezet door vriendelijke chauffeur. Al met al zeer positieve ervaring.

We moeten het nog verwerken

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen en op tijd geleverd

Perfecte service en snelle levering.

Pefecte service. Na de bestelling 's avonds te hebben gedaan is er de volgende dag gelijk terug gebeld met betrekking tot de gevraagde plasts van levering. Kort daarna is er weer terug gebeld dat ze alles hiervoor hadden geregeld. Alles is geleverd zoals gevraagd en toegezegd. Jammer dat postnl afbreuk doet aan de perfecte diensten en service van Zandcompleet.

Doen wat ze zeggen.

Donderdag ochtend besteld, vrijdag morgen geleverd.

Deskundig en behulpvaardig!

Zeer prettige ervaring met Zandcompleet. Snelle communicatie, deskundig en hulpvaardig. Wij hadden grijze polyvlokken besteld. Toen de gehele behoefte niet voorradig was, is het aangevuld met witte polyvlokken.

Wel prima opgelost trouwens, al geeft het een hoop stress.

Afspraak was goed en product ook

Levering van het zand was zoals afgesproken en ook op de goede plek gestort.

Snelle levering,jammer van het stuk glas wat ik in het pak vond,lijkt me niet de bedoeling,en is al een melding van gemaakt bij jullie. Gebaseerd op de levering beveel ik jullie aan. Grt W F Stables

netjes verlopen

netjes geleverd en prima m3c zand

Sneller dan verwacht geleverd

Bigbags met tuinaarde gesteld. Eerder dan verwacht werd de grond geleverd. Goed contact over leveringstijd, en de bigbags zijn keurig op de gewenste plek neergezet.

Keurig afgeleverd

Afgeleverd zoals afgesproken.

Keurig geleverd

Na zelf een aantal mailtjes te hebben gestuurd was duidelijk wanneer de pallets geleverd zouden worden en werd dit ook keurig op die datum afgeleverd.

Op de afgesproken tijd en plaats geleverd

Bestellen ging eenvoudig en ben vervolgens goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Er is goed rekening gehouden met onze voorkeur voor datum en tijd en het zand is precies op de juiste plaats gestort, uitstekende en vriendelijke chauffeur.

Probleemloos

Van begin tot eind makkelijk en probleemloos. Ook nog eens mooi materiaal!

Prima en attente service.

Contact en afhandeling:prima

Eerste ervaring maar was gelijk goed

Alles netjes afgehandeld zoals het hoort!

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk