Chauffeur was netjes en beleefd zette de bicbag netjes waar we wilde enige nadeel zaten toch nog veel gele steentjes bij panda split verder geen klachten

Hele goede klantenservice.

Prettige en adequate afhandeling van de bestelling. Er ging even iets fout maar dat werd direct hersteld.

Mooi zand voor een prima prijs en prettige en persoonlijke service. Zeker een aanrader.

prima gelopen

De levering was onverwachts een dag later maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de rit met de kooijaap, we hebben namelijk een lastige straat voor een grote vrachtwagen en een nog lastiger laantje.

super geregeld

super geregeld doen wat ze zeggen

Zeer snelle service

Grond besteld en de volgende ochtend vroeg al uitgeleverd. Telefonisch contact na bestelling ter afstemming van order en levering Prima.

toch goed gekomen

op uw website staat dat de levering binnen 3 werkdagen geschied en dat ik de avond ervoor een e-mail krijg. de levering was inderdaad binnen 3 dagen maar de e-mail kreeg ik op de dag van levering om 15.30 uur, er stond dat op die dag de levering tussen 10.00 en 14.00 uur zou plaatsvinden.......daarom was er niemand om de levering in ontvangst te nemen. de 3 bigbags zijn gelukkig op de goede plaats neergezet dus alles is goed gekomen. verder ben ik tevreden met de levering, ik heb eerder nog telefonisch contact gehad en ben daar vriendelijk en goed geadviseerd. verder een prettig bedrijf waar ik een volgende keer weer opnieuw zou bestellen.

Lekker snel geleverd

Jammer vond ik dat de lading grind Die los gestort werd Niet was gedocumenteerd Ik had 10 ton besteld En had graag een ‘weegbrief’ of iets gezien Waaruit blijkt dat het 10 ton ook echt was Het leek namelijk minder Op het oog geen 10 big bags Daarom zou ik hen alleen aanbevelen als de (Poolse?) chauffeur meer laat zien dan vriendelijke duim omhoog

Goed en vriendelijke chauffeur

Correct bezorgd en neer gezet op aangegeven plek. In de toekomst bestellen we zeker weer.

Super service!

100% perfect verlopen! Snelle/juiste service en oprecht een aanrader voor iedere tuinman/vrouw :)

Snel geleverd, prima materiaal

Mijn grint bestelling werd snel bezorgd en netjes op de juiste plaats afgeleverd, binnen 2 uur was mijn tuinpad weer als nieuw

Zand is goed maar levering kan beter

We hebben op verzoek van zandcompleet een aardig ruime markering op onze oprijlaan van ons hoekhuis aangebracht. Desalniettemin lag een groot deel van de levering op de openbare weg/stoep…dus buiten de markering. Het heeft aardig wat schepwerk gekost om het alsnog binnen de markering te krijgen om overlast met de buurt te voorkomen.

Goede en vriendelijke levering

Goede levering mooi verdeeld in 2 bigbags prima vulzand.

Snel geholpen

Na een telefoontje kon het nog geregeld worden helemaal top

Dik in orde

Dik in orde! Snelle levering en alles na wens.

Super klant contact

Een prima adres voor de tuinman

Perfecte levering precies volgens afspraak

Van bestelling tot levering, alles uitstekend verlopen.

Super geregeld

Goed geholpen met informatie aan de telefoon.

Snelle levering, en een prima prijs

Makkelijk via site te bestellen, snelle terugkoppeling. Snelle levering tegen een mooie prijs. Echt een aanrader!!

prettig adviesgesprek gehad met dhr Buijens. Levering was prima, helemaal volgens afspraak

Echt super!

Totaal onervaren om online dit soort producten te bestellen. Is echt prima gegaan en een geweldige lering tot op de plaats van bestemming!

Let op afmetingen en zeefmaten, dit klopt niet 100%

Helaas, tot op heden altijd fijn gebruik gemaakt van zandcompleet.nl. Zolang het goed gaat, echt een snelle fijne service. Totdat je een foutje maakt. Grind met maat 16/32 blijken gewoon stenen te zijn van wel 50 tot 70 mm groot. Er wordt wel iets aangegeven over zeefmaten, maar hier wordt je echt op het verkeerde been gezet. Natuurlijk wil zandcompleet meedenken over een oplossing om een big bag om te ruilen, zolang je maar alle kosten betaald. Dat ik extra kosten moet maken omdat ik uiteindelijk de verkeerde maar heb besteld dat begrijp ik. Naar enige coulance of tegemoetkoming had ik toch wel verwacht. Echt Jammer.

prettige levering, mooi zand

kon snel geleverd worden, duidelijk overleg met chauffeur en mooi zand.

Alleen de communicatie over dag van levering was niet helemaal toppie!

Geleverd binnen 3 werkdagen. Keurig op plek waar ik had aangegeven. Goedkoopste wat ik kon vinden op internet.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk