Netjes afgeleverd tot aan de voordeur.

Ik woon aan een pleintje waar vrachtwagens niet kunnen komen. Vantevoren gebeld voor een oplossing. De zeer vriendelijke bezorger heeft met behulp van een kooiaap netjes vier big bags gevuld met zand voor onze deur kunnen plaatsen. Hartelijk dank. Voor een volgende keer kom ik zeer zeker bij jullie terug!

Prima levering na enkele dagen

Makkelijke online bestelling. Na enige dagen bericht dat ze de volgende dag kwamen leveren op afgesproken afleveradres. Daar is big bag op aangegeven plek neergezet.

super zeer goede service.

v

Top op tijd geleverd. Chauffeur een leuke man

Netjes op tijd BigBaks neer gezet waar ik graag wilde

Top op tijd geleverd. Chauffeur een leuke man

Netjes op tijd BigBaks neer gezet waar ik graag wilde

Prima service, goed advies, op tijd leveren volgens afspraak

helemaal goed. Precies zoals verwacht

online besteld. aangegeven wat ik wil. zelfs dat de navigatie niet lekker werkt en beschreven waar ik de bigbags wil hebben. En ook zo gekregen.

Netjes

Goede tent.

Alles volgens afspraak verlopen, Dank!

Zelfs met de vraag of ze voor 12 uur konden leveren werd rekening gehouden.

Vlotte service, levering en zeer vriendelijke chauffeur

Vlotte service, levering en zeer vriendelijke chauffeur

Goede prijs en conform afspraak geleverd

Zolas verwacht, goed geleverd

Vandaag besteld, morgen al geleverd . Netjes telefonisch een order bevestiging. Word ik blijvan!

Snelle orderafhandeling en levering

Uitstekend service. Prettig persoonlijk contact!

Mijn bestelling prima en op tijd geleverd.

Blij met mijn aankoop

Geen spijt van ,product zoals afgesproken, Bedankt aan de chauffeur voor de goede service .. keurig

Vlot en snelle reactie

Snel en correct behandeld Levering binnen de afgesproken termijn.

Goede prijs kwaliteit en service!

Vooraf advies gevraagd over aanleg jeu de boules baan, en wat we nodig hadden. Bestellen ging gemakkelijk. Levering was snel, en de chauffeur heeft de big bags keurig voor ons in de tuin geplaatst. Dat was echt service!!

Superrrr

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd Door chauffeur netjes op erf gezet Heel blij met dit bedrijf

Prima geregeld.

Lastige lokatie ,alles op tijdgeleverd.

Super service en levering

Vanaf eerste contact goed contact ! Met Melissa goed contact gehad Ze Dacht mee! Telefonisch contact ging ook prettig. Aardige mensen! Er moest een en ander worden gecanceld en ander grind moest er worden besteld Creditnota snel geregeld, geld direct terug Meegedacht over financiëel plaatje in mijn eigen voordeel. Netjes op tijd alles bezorgd! Super aanrader en het scheelt veel geld tov andere bedrijven! Bedankt bedankt

Snel en netjes geleverd op de aangegeven locatie.

Prima geregeld

Mijn eerste ervaring is goed.

Vervoer/levering OK, levertijd niet nagekomen

Vriendelijke klantenservice maar de levertijd van 1-3 werkdagen wordt niet gehaald. Werkelijke levertijd is meer dan een week (6 werkdagen). De chauffeur heeft de big bag wel netjes neergezet, conform onze aanwijzingen. Dat was prettig. Als excuus voor de levertijd werd de 'huidige situatie' aangehaald, prima, maar pas dan je website aan met de werkelijke levertijd. Verder, laat ook weten dat je later komt in plaats van dat de klant (ik) er steeds over moet mailen.

alles was simpel en snel geregeld

Product is mooi en super snel en goed geleverd

Wat was de bestelling enorm snel geleverd (vriendelijke chauffeur). Product is helemaal zoals gehoopt; we zijn enorm blij met het eindresultaat (en mooi grindpaadje van kasteelgrind)

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk