Op tijd en correct afgeleverd.

n.v.t.

Snelle levering en bijzonder vriendelijke medewerkers

De bestelde 0,5 m3 grind was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd. Prima communicatie over orderstatus. Medewerkers van het transportbedrijf waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Snelle goede levering, prima zand

Bestellen was gemakkelijk en duidelijk, levering lekker snel.

Snelle en nette levering

Snelle en prima levering Door de chauffeur netjes op de plaats neergezet waar het moest komen te staan

Prima zand

Bestelling was makkelijk geregeld, levering best goed gepland, uiteindelijk wel later dan aangegeven, maar verkeersomstandigheden zullen zich altijd voordoen.

Prima, makkelijke website, snelle levering en duidelijke informatie.

Heel goed, informatie over levering was op tijd en duidelijk, product is goed.

snel en goed. wat wil je nog meer

Prijs was goed levering was sneller dan ik gedacht had. Wordt geleverd met een kooiaap dus precies waar ik het wilde hebben.

Top aflevering

Tijdig, goed geïnformeerd. Bij aflevering vroeg diegene wat de beste plek was om de big bag neer te zetten en plaatste het daar. Service tot aan de deur.

Top bedrijf met top service.

Donderdagmiddag 5 kuub zand besteld, de afleverdatum zou maandag zijn, jammer maar helaas, bij bestelling gevraagd of ze het toch nog vrijdag of zaterdag konden leveren, en ja, donderdagmiddag werd ik al gebeld dat ze vrijdagmorgen kwamen. Top service.

exellente service

eerste maal dat ik bij jullie grind koop vanaf de bestelling tem levering altijd zeer goede feedback gekregen en op tijd geleverd zoals beloofd

Goede communicatie, zeer geschikte chauffeur

Prima producten geleverd.

Goede service vriendelijk personeel

Alles is perfect en zonder problemen verlopen.

De correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling kon ik zeer waarderen.

Snel en goed

Product dat ik zocht op voorraad en snel geleverd in een nauw aansluitende verpakking. Top dus!

Alles is super geregeld

Een aanrader

Alles goed verlopen

Op tijd het verkeerde zand geleverd.

Ik had straatzand besteld maar heb opvulzand gekregen. Ik heb besloten dat toch maar te gebruiken. Had nog wat te weinig en heb daarom met mijn aanhanger nog een halve kuub straatzand gehaald in Dintelmond, koste maar een tientje. Je begrijpt dat ik gemengde gevoelens heb overgehouden aan deze bestelling.

Afspraken worden nagekomen

Duidelijke communicatie, snel aanpassen als je dat wenst. Klantvriendelijk. Goed gevoel bij.

Mijn ervaring met Zandcompleet is prima !

Snelle bevestiging van de bestelling. Wanneer het geleverd werd, was een beetje onduidelijk. Volgens informatie zou er een email de avond voor levering komen maar deze email kwam in de ochtend rond 7 uur voor levering. Wel is er goed rekening gehouden met de wensen wat betreft leveringsdatum en tijd. Chauffeur was ook erg behulpzaam en dacht goed mee met het plaatsen van de big bags.

Vriendelijk

Ik had een bigbag grindzand 0-16 mm besteld. Ik kreeg een zak zand geleverd. Dit heb ik gelijk kenbaar gemaakt aan de chauffeur echter deze wilde hem niet meenemen ik moest maar bellen van hem. Dit heb ik gelijk gedaan kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die later had uitgezocht dat mijn bigbag nog op de vrachtwagen stond en de zak die ik had gekregen van een andere client was. Op vrijdag is de zak zand verwisseld voor grindzand. Toen ik hem zaterdag ging gebruiken zaten er ook stenen in van groter dan 16 mm dus had ik nog niet de goede zak gekregen. Aangezien ik mensen had ingehuurd moest ik de zak gebruiken en heb de grote stenen van ongeveer 5 cm eruit gehaald en de zak verder gebruikt. Ik weet niet of ik dit bedrijf aanbeveel echter die optie staat hieronder niet vermeld, qua service zeg ik ja aanbevelen, qua produkt niet

Keurig volgens afspraak

Eenvoudig te bestellen, keurig geïnformeerd over status en levering. Bij aflevering netjes op gevraagde plek neergezet. Vriendelijke chauffeur.

Beste Melissa: De chauffeur was keurig op tijd en heeft de big-bags keurig geplaatst waar ik ze wou hebben. Dank.

Zeer correct afhandeling

Gewoon top.

Heel symphatieke bestuurder!

Snel, duidelijk en correct

Zo hoort het. Goed advies op de site en daarna alles snel en goed leveren. Top.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk