Gewoon goed.

Gewoon goed.

Levering was precies zoals voorzien

Tevreden met onze levering. Super snel geleverd na onze bestelling en precies zoals gevraagd.

Precies wat je vraagt!

Supergoed, levering product etc

Een aanrader

De levering is heel vlot verlopen en er wordt rekening gehouden met de wens van de klant , vriendelijk personeel en snel antwoord bij vragen . Professionele aanpak en daarmee ook een aanrader

Geweldig. Levering binnen 24 uur.

De stratenmaker kon niet op tijd zand krijgen bij de lokale leveranciers.. Op advies, naar zand compleet en zo geregeld en zo geleverd. Bedankt voor de snelle en goede service.

Super.

Fijn gezelschap. Ik raad aan. Tijdigheid en betrouwbaarheid.

duidelijke en prettige communicatie

goede, scherpe prijzen. Duidelijke en prettige communcaitie

Zoals het hoort te zijn

Gewoon compleet. Doe zo voort !

Vlot en keurig 1 kuub afgeleverd

Vlot en keurig 1 kuub afgeleverd. Goede communicatie met bedrijf

goede service, scherpe prijs.

Prettig bedrijf !

levering ter plekke was perfect

OK

vlot, snelle service

Super geregeld

Top geregeld

Precies als afgesproken

Precies geleverd zoals afgesproken

In 1 woord zelfs: Geweldig

Perfecte communicatie en een zeer behulpzame chaufeur die de bigbags precies op de gewenste plek heeft gezet.

Er is ophoogzand geleverd IPV straatzand

Via de website besteld ging goed. Geleverd op afgesproken tijdstip. Helaas verkeerde zand geleverd

Goede prijs, minder goede aflevering

Prijs is prima. Echter werd er niet even aangebeld door de chauffeur maar meteen gelost. Helaas is maar de helft van mijn gemarkeerde plek benut en lag er zeker nog een zwart bij de buren op de oprit.. Wat is dus meteen weg moest gaan scheppen (wat ik die zelfde dag nog niet kon doen ivm tijd). Dus heel blij was ik hier niet mee..

Voldoet aan de verwachting

Snel bezorgd en goed verpakt.

Makkelijk online besteld en snel geleverd.

Er kan eenvoudig online besteld worden en de afhandeling, betaling en levering zijn prima in orde. Aflevering keurig verzorgd en daar waar we het hebben willen. Kortom, prima voor elkaar!

Klik klak klaar

Besteld via de site. 2 dagen later is de bezorging gekomen. Alles is heel goed gegaan!

Alles verlopen zoals het hoort, zeer snelle levering!

Goed zand

Netjes geleverd en op de aangegeven plek geplaats, het zwartzand was ook van goede kwaliteit.

Snelle levering door zeer vriendelijke chauffeur

Komt afspraak na !

Product naar verwachting

Product naar verwachting. Geen definitief bericht gehad wanneer de levering plaatsvindt.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk