Snel en goed verder geholpen bij mijn vraag . De levering was ook uitstekend

Geen ervaring product nog niet geleverd

Helaas zijn alle materialen nog niet geleverd. Dus kan ik ook geen beoordeling geven van de geleverde producten.

Levering binnen een dag

Mooi zand met een zeer snelle levering. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.

Ok

snel ,en goed verlopen

Prima verlopen. Ik werd netjes gebeld voor de bezorging zodat we konden bespreken wat voor ons handig was. Ik vond nog wel een paar stukjes plastic in de compost. Dat is het enige minpuntje

Geboden informatie is niet conform.

-Op de website las ik dat leveringen in België 40 Eur kosten. Op factuur betaalde ik 70 Eur. -Er werd mij verteld dat de levering tussen 15 en 17 uur zou plaatsvinden. De zak werd echter rond 13 uur geleverd waardoor ik niet aanwezig was bij de levering en waardoor het pakket uiteindelijk niet op de juiste plaats werd gedeponeerd. -product lijkt zelf wel tip-top OK.

snel en vlot geleverd

snelle levering, maar voor straatzand had ik niet zoveel schelpen verwacht, aantal schelpen is nog veel meer als op het strand..

Afspraak goed na gekomen!

perfecte timing en levering!

onberispelijke service!

Prima assortiment en snelle levering

Het werd bezorgd met een kooiaap heftruck, hierdoor konden ze de big bags bij de achterdeur aan het einde van de oprit zetten, erg fijn, want de auto's kunnen dan nog steeds op de oprit blijven staan. Review geschreven na uitnodiging

Prijs-kwaliteit in orde, al bij al tevreden

Prijs-kwaliteit in orde, al bij al tevreden

Duidelijke site en snelle levering met mooi eindresultaat! Zeer tevreden.

Op de site is goed zichtbaar wat je als klant kan uitzoeken en mag verwachten. Na bestelling en betaling is er al snel contact over het gewenste product en levering. Een ander pluspunt is dat het niet noodzakelijk is om thuis te zijn voor levering. Wij zijn dan ook zeer tevreden en raden jullie bedrijf aan anderen aan.

Geweldig goed gepland

In een woord goed

Absoluut tevreden.

Super snelle levering. Netjes voor de deur. Precies wat ik besteld had.

Snel en goed geregeld!

Super zand...

Vriendelijke en professionele chauffeur....

Aanrader

Perfect geregeld

Snel en goed geregeld

Super service, tip top aflevering. Zeer tevreden.

Eerste bestelling en ik ben zeer tevreden. Zandcompleet begrijpt het helemaal. Geweldig snelle afhandeling, uitstekend op de hoogte gehouden van de uitlevering, stipte afspraken, vriendelijke chauffeurs. Ik weet waar ik mijn zand, grind etc. voortaan altijd zal bestellen!

Goede communicatie, snelle levering en top product!

Het bestelproces is duidelijk beschreven. De mogelijkheid van het bestellen van een proefmonster is ook top. Na drie dagen werd mijn bestelde split geleverd op de plek naar mijn voorkeur. De split ligt inmiddels in de tuin en het is precies zoals ik hoopte.

Super snelle levering!

snelle levering!

simpel/snel en goed

ik had even op internet gezocht naar zand en 22m3 straatzand in mijn winkelwagen gedaan, toen ik s'middags thuis kwam de bestelling afgerond en betaald. kreeg meteen een telefoontje dat het de dag erna niet meer ging lukken omdat het al 12uur geweest was. Toen hij ging kijken zag hij dat bij het depot niet voldoende op voorraad was en zou hij het navragen en me na 5 minuten terug bellen om te kijken of het leveren evt na het weekend wel zou kunnen. Binnen de 5 minuten belde hij al dat hij het geregeld had en dat er inderdaad de volgende ochtend 22m3 straatzand bezorgd werd. Om 8:00 in de ochtend lag er inderdaad 22m3 op mijn oprit. zeker de moeite waard om vaker te gebruiken. moet de rest van mijn tuin ook nog aanpakken dus ga zeker nog een keer of 2-3 gebruik van ze maken. Aardige mensen en doen dus net een stapje meer om perfecte service te leveren.

Heldere communicatie en aflevering

Goeie email correspondentie en vriendelijke chauffeur die bij onze afwezigheid ons opbelde omdat de gewenste leveringsplaats niet ging lukken.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk