Alles uitgevoerd volgens verwachting

Prima afspraak en levering

Snelle en correcte levering.

Heel tevreden over de service en de geleverde goederen.

Correcte afhandeling

correcte en snelle afhandeling. 1 dag te vroeg geleverd dan afgesproken, gelukkig was ik thuis want anders stond de levering op de verkeerde plaats.

Goede ervaring Afspr goed nagekomen

Alles goed verlopen !

Goede en snelle uitlevering.

Super!!!

Op de site kon ik goed zien wat ik ging bestellen. Prijs was ook heel goed ten opzichte van een ander. Besteld, betaald en bij opmerkingen gevraagd of ze op een bepaalde dag konden leveren. Op die dag gekomen en op de juiste tijd. Het grind is precies wat ik op de site had gezien. Super mooi. Heel tevreden klant.

Ze hebben zand geleverd via de webshop besteld met opmerkingen hoe ik het geleverd wil hebben dit alles naar kunnen gedaan en zeer tevreden over hun punctualiteit kortom een aanrader. Groeten een tevreden Hovenier.

Mijn ervaring met zandcompleet is prima

De levering was ongelooflijk snel en in prima staat afgeleverd. Zandcompleet is een heel vertrouwelijke website.

Geen problemen gehad, prima geregeld.

Verzending/Aflevering zoals het hoort.

De info over de materialen was keurig, ook de verzending is snel en netjes gedaan.

Soepel om te bestellen en conform afspraak geleverd. Circa half uur voor levering telefoontje van chauffeur dat hij eraan komt. Top

Zeer te vrede

De chauffeur kwam wel een half uur eerder dan vermeld was. Maar alles is goed gegaan het zand is keurig gestort op de paddock . Heel blij mee en me paard ook met een droge paddock

Snel en makkelijk

Zand snel geleverd en de bigbags mooi langs elkaar op de oprit gezet

duidelijke website, goed product en snelle levering!

duidelijke website, goed product en snelle levering!

Levering liep precies zoals afgesproken.

Bestelling snel en op afgesproken tijd keurig afgeleverd bij Tennisvereniging TESKWIK te Ede. Chauffeur gaf dag voor levering de tijd per Whats ap aan mij door.

vlotte levering

Er zou een berichtje verstuurd worden als de levering ingepland was. Wij hebben geen berichtje ontvangen maar wel een vlotte levering en vriendelijke service. Dus prima in orde. Jammer dat wij te weinig besteld hebben, hierdoor hebben we nu terug de leveringskosten voor een 2e identieke bestelling.... Toch hebben wij terug bij zandcompleet besteld, ondanks de prijs.

Snelle en perfecte levering

Eenvoudig met bestellen, betalen en binnen 2 dagen geleverd. Alles top.

Top, super service

super snelle service

zeer positieve ervaring. Telefonisch contact gezocht of er een snelle levering mogelijk was. Werd na paar minuten teruggebeld, dat mijn bestelling de volgende dag geleverd kan worden.

Zeer klantgericht

van orderintake tot levering perfect..chauffeur belde zelfs kwartier vooraf dat hij eraan kwam om de big bac zeker op de goede plaatst te zetten

Helemaal super hoor

Perfecte potgrond, perfect geregeld, faire prijs

Ja hoor, ze bestaan nog wel; bedrijven die hun zaakjes goed voor elkaar hebben en een goed product leveren voor een redelijke prijs. Zand compleet hoort bij die almaar kleiner wordende groep. 3 M3 potgrond in bigbags via het internet besteld en enkele dagen later keurig op de oprit neergezet door een bijzonder vriendelijke Amsterdamse chauffeur. Er was zeker niet op een schepje nauwkeurig gekeken. Het was ruim 3 M3. Heerlijk luchtige potgrond met veel organisch materiaal, geen andere rommel (onkruid, plastic, bonken zand) aangetroffen. Ook mijn fout opgeven van ons huisnummer werd keurig opgelost. Samengevat: klasse!

Alles conform afspraak geleverd op de juiste datum.

Zie boven.

toppie

mensen met vakkennis, geven goed advies, handelen snel en komen hun afspraken na. Heel tevreden, zeker aan te bevelen!

Goede communicatie en nette en snelle levering

Goede ervaring

Groeneweg 62