Besteld en snel thuis

Zeer tevreden mooi zand. Staat mooi Met die zwart bruine steen

Snelle en prima levering volgens afspraak.

Snelle en prima levering volgens afspraak.

Correcte levering

Plaats van lossen perfect.

Snelle levering, prima service !

Ik was aangenaam verrast met de snelle levering !

Duidelijke website Snelle terugkoppeling Goede afspraken Keurige levering

Snel geleverd, eenvoudig te bestellen

Snel geleverd, eenvoudig te bestellen

Zand werd snel en Keurig geleverd, het gemak waar de chauffeur het zand leverde op locatie was indrukwekkend.

Correct afgeleverd

Perfect op tijd

Goed produkt voor prima prijs

Het grind werd netjes op de gewenste plek afgeleverd en ik kon er meteen mee aan de slag

Snelle levering, prima product.

We hebben een bigbag Flamingo-grind besteld, deze is keurig bij ons afgeleverd binnen 3 werkdagen. Plaatsing op onze oprit op de afgesproken plaats. Het grind is van prima kwaliteit, hou er wel rekening mee dat een groot deel groter is dan 40mm. ( de maat op de site is 20mm-40mm ). Voor ons geen probleem, we vinden het erg mooi omdat het wat groter is.

Snelle levering en betrouwbaar

Goede service en kwaliteit. Snel geleverd en duidelijke communicatie

Top Chauffeur

Geweldige en vakkundige chauffeur die goed meedacht.

Uitstekend!

Snelle levering!

Ondanks vakantie is mijn bestelling uiterst snel door u uitgeleverd, geweldig!

Zo als je mag verwachten!!

Makkelijk de order via website te bestellen. Duidelijke en voldoende mails van order/status/levering. Order datum ook flexibel in verzetten. Juiste en correcte levering

Geweldig bedrijf!!

Ondanks er op de website stond "Wij zijn met vakantie" toch geholpen en ons zand geleverd gekregen. Zelfs nog gebeld door de firma om de opmerkingen te verifiëren en uitleg te geven.

Hartstikke goed

Snel en netjes geleverd

Zeer tevreden over de service en snelle levering. Grind is van prachtige kwaliteit. Kort samengevat; We zijn zeer tevreden over zandcompleet, een absolute aanrader!

Boven verwachting snelle levering.

Top service. Vanwege vakantie zou de bestelling pas na een week opgepakt worden, stond op de website. 2 minuten na betaling kregen we een telefoontje ter bevestiging en werd verteld dat de bestelling toch direct in behandeling zou worden genomen. Drie dagen later stonden de bigbags voor de deur. In 1 woord uitstekend!

super!

Zeer vlotte levering zelfs in België, ik ben zeer tevreden, heb reeds nieuwe bestelling geplaatst

Super geregeld

ziet er super uit

en goede service bij het afleveren

Was prima

alles goed geregeld