Snel, vriendelijk, stipt

positief

Eenvoudig bestellen via de webshop en ondanks de corona perikelen toch snel geleverd.

Uitstekend...precies op afgesproken tijdstip geleverd.

Zie hierboven..heel tevreden Bedankt.

zeer goed

Prima zaak !

Vriendelijke en correcte levering.

Mooi op tijd en vriendelijke chauffeur.

Aanrader!

Goeie en snelle service

snelle levering maar weinig echte witte stenen.

Makkelijk en snel te bestellen via de site en ook snel geleverd! Helaas heb ik extra betaald voor de extra witte split die extra gesorteerd is op zijn witheid maar dit zie ik helaas niet terug in de bigbag. Enorm veel andere kleuren ertussen jammer. Het zou ook fijn zijn als ze eerst gewassen zouden worden zodat het plaatsen ook wat netter zou verlopen.

Perfecte service

Na vele teleurstellingen bij andere bedrijven eindelijk bij jullie terecht gekomen . Wat een verademing ! Op al onze vragen werd direct en duidelijk geantwoord . En zelfs in deze moeilijke corona tijden werd onze bestelling keurig op tijd geleverd ! Hartelijk dank !

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Tot in de puntjes goed verlopen en fijn ervaren.

De tekening die we kregen is door de kinderen goed ontvangen. Hele vriendelijke levering en volgens afspraak. Allemaal gemakkenlijk en duidelijk geregeld. Heb zo niks wat er te verbeteren valt..

Goed product. Zeer tevreden.

Prima, vriendelijke hulp aan de telefoon.

Prima snelle levering

Super product top

Goed advies. Goed product Op tijd leveren Juiste prijs kwaliteit

tijdige levering

De levering was keurig op tijd. echter bleek de emmer niet goed dicht te hebben gezeten in de verpakking en was een deel van de mest in de verpakking terecht gekomen.

goede opdrachtafhandeling

goede communicatie over levering en opdrachtafhandeling

Makkelijk proces en vlotte levering

Het bestellen bij Zandcompleet ging heel makkelijk nadat ik had bepaald wat ik wilde. 2 dagen later kreeg ik een e-mail met daarin de bevestiging van de levering de volgende dag tussen 7 en 9 uur (levering had geen haast). Om kwart over 8 belde de chauffeur om te informeren hoe de bigbags geleverd mochten worden. Ook dit ging soepel en vlot en de chauffeur was erg vriendelijk (zeker gezien het vroege tijdstip). Helemaal top dus!

Heel erg bedankt voor de snelle levering.

Ik was niet thuis en werd netjes opgebeld waar de chauffeur het neer kon zetten.

Makkelijke site en onwijs snelle levering.

Bestellen ging erg snel! Communicatie was duidelijk, en de levering pijlsnel. Erg tevreden!

Goeie communicatie, vriendelijke levering en natuurlijk goed zand

Gewoon goed

Alles is naar wens verlopen.

Het is een mooi effect nu.

Snel en tegen goede prijs

Snel en tegen goede prijs

Snel geleverd,goede communicatie

Goede prijs kwaliteit en duidelijke communicatie

Van bestelling tot levering is alles goed verlopen. Het enige kleine minpuntje was dat 2 van de 3 geleverde big bags onderaan gescheurd waren waardoor er verlies van inhoud was bij levering.

Super snelle en goede service!

In eerste instantie dachten wij de bestelling zelf op te halen. Toen wij toch wilde laten leveren was dit geen enkel probleem en werd bestelling zeer snel geleverd. Echt top!

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk