heel erg tevreden alles prima geleverd

een zeer vriendelijke bezorger en alles in tevredenheid bezorgd en ook heel snel bezorgd

Prima en snelle service!

Alles duidelijk gecommuniceerd. En Volgens afspraken.

Netjes en volgens afspraak geleverd.

Fantastisch geholpen met alles👌

Met bellen en uitzoeken van materialen,snelle bezorging en uitleg van jeu de Boules baan opbouw ,gewoon perfect

Snel geleverd mooi zand voor de bak

Een hele vriendelijke meneer leverde de 2 m3 speelzand volgens mij wel grote m3. Heel mooi zacht zand voor de zandbak. Heel blij mee

Perfecte service en snelle levering!

Betrouwbaar. Komen afspraak na.

Ik koos voor de bestelling van het door mij gewenste product voor zandcompleet. Zij beloofden voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Erg prettig.

netje afgeleverd, kwaliteit zand zoals gewenst

zie zin boven

Bestelling is vlot bevestigd en daarna geleverd. De afspraak voor levering klopte exact. Prima service dus.

Makkelijke web, optijd gezorgd

Gewoon, zoals het hoort.

Goed op de hoogte gehouden van verloop van de bestelling. Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur, netjes neergezet.

nalevering nodig

Levering was niet volledig, belofte om in week 19 de resterende goederen te leveren.

netjes op de aangegeven plek gelost top werk bedankt

snelle levering netjes op aangegeven plaats

Snelle en juiste levering

Snelle levering, jusite levering, fijne prijs. Vriendelijke en hulpzame chauffeur

Gewoon goed en snel

Snelle en makkelijke levering

Na bestelling goede informatie over levering en snel thuis bezorgd.

Zéér vriendelijke chauffeur!

Een snelle levering van het speelzand en een chauffeur met een lach die extra moeite deed om het zand op de juiste plek te krijgen!

Prima geen op of aanmerkingen

Prima geen op of aanmerkingen

professioneel - vriendelijk - snel - concurrentiële prijs

professionele uitleg aan de telefoon (firma denkt mee met de klant). zelfs in deze coronatijd een snelle levering. vrachtwagenbestuurder was een zeer vriendelijke kerel. wij moeten in de toekomst nog siergrind hebben en ik weet al waar ik zal bestellen. grtz, Lin en Filip

Prijs en levering zeer correct!

Binnen 1 dag keurig geleverd. Prijs, kwaliteit prima. Een aanbeveling waard!

Alles prima

Goed geïnformeerd. Conform afspraak geleverd.

goed en snel geleverd!

Het product voldoet, goed ingepakt en snel geleverd.

Goede levering en communicatie

Bestelling geplaatst en gekozen voor levering aan het eind van de week. We werden een dag voor levering netjes gebeld hoe laat er geleverd werd. Ook de chauffeur was aardig en behulpzaam en wilde nog wel een stukje omrijden om het zand achter ons huis te storten. Was een zeer goede ervaring!

Hele en snelleservie/bezorging. Petfect geregeld.

Goede service, komt afspraak na

zoals verwacht. keurig geleverd

Groeneweg 62