Eenvoudig te bestellen en snelle en correcte levering!

snelle en correcte levering!

Voortreffelijk!

Op de website heel makkelijk te bestellen Prima bezorgd. Even achterom brengen geen probleem. Vriendelijke prima chauffeur! Even wat in de weg staande stapel tegels geen probleem voor hem om samen even weg te zetten.

Super geregeld.

Twee bestellingen gedaan, super geregeld. Snelle levering. Gewoon top geregeld

snelle bezorging

Voor de eerste keer hier iets besteld, het bestelde artikel had ik binnen 24 uur in huis. super

Perfect geleverd in zeer korte tijd 👍👍

Rond 8.00 besteld en s'avond om 18.45 geleverd.

volgens afspraak geleverd.

Goede service en volgens afspraak geleverd.

Snelle levering en perfecte levering

Split besteld, snel geleverd. Goeie informatie voorziening en perfect afgeleverd

Goede en snelle service

Duidelijke communicatie. Snelle service en een ontzettend aardige chauffeur.

Keurig, correct en snel geleverd.

Wij zijn erg tevreden, het wordt netjes op de bestemming geleverd. Keurige prijs, goede hoeveelheid en snel geleverd. En niet te vergeten een Nette fatsoenlijk chauffeur! Als we weer zand nodig hebben zullen we zeker bij jullie terug komen. Dank voor je goede service.

Alles naar wens verlopen

Ik had een bigbag split besteld. U word op de hoogte gehouden van status per mail of sms. Dag vantevoren krijgt u sms hoelaat de bezorger komt, deze kwam ook in dit tijdsvak. Kortom: prima service

Snelle levering conform afspraak

Snel geleverd. Duidelijke indicatie over tijdstip levering!

Een behoorlijke prijs, maar tevreden over de levering

Na de eerste bestelling moest ik nog 75 ,- euro bijbetalen, waardoor ik ongeveer 300 euro betaald heb voor 8 kuub vulzand. Maar over de levering zelf ben ik tevreden.

Snelle levering en even telefonisch contact een half uur voordat de chauffeur ter plaatse is, is prettig.

Goede snelle service

Snel geleverd. Geleverd op tijdstip van aanvraag. Geleverd op de juiste plek + goede klantenservice. Er werd gebeld om alles goed door te nemen, wat heel prettig was! + goede kwaliteit zwarte tuingrond. Hadden 7 kuub besteld. Hebben zelfs npg wat extra erbij gekregen!

Fenomenaal!!

Geheel volgens afspraak op tijd en keurig geleverd. Vriendelijke chauffeur die meedenkt. Zeer aan te bevelen!

Bestelling goed en snel geleverd

Planner gaf aan dat er een transporteur zou leveren en geen tijdsvak kon aangeven, maar de chauffeur zou uur van te voren bellen. Niet gebeurd maar deze stond wel 8:30 uur voor de deur, dus heel plezierig. Nu de gehele dag nog kunnen werken in de tuin. Ook is er een beetje uitgeschoten met het gewicht vermoed ik, dus voldoende zand geleverd van hele goede kwaliteit, misschien 10 schelpjes gezien.

snel en makkelijk

snel en makkelijk

Goeie service, goed advies, snelle levering

Goeie service, goed advies, snelle levering Zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers die er alles aan proberen te doen om de levering en facturatie goed te laten verlopen. Een aanrader

Precies!

Nadat de bestelling geplaatst was werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Aflevering van de bestelling was ook stipt op tijd. Verder was het een kleine moeite van de chauffeur om de bestelling achterom af te leveren, bespaarde een hoop tijd en werk.

zeker aan te raden

correcte firma en met een zeer behulpzame chauffeur !!

Makkelijk te bestellen, vlug geleverd

Zeer vlotte afhandeling

Vlotte communicatie, levering en prijs.

Snelle service en goede levering.

Bestelling geplaatst en binnen 3 werkdagen geleverd volgens afspraak.

Top👍

Tevreden over de klanten service en de levering het product zelf is het nog af te wachten of het zijn werk doet? (voegsel tegen onkruid)

Prima service, vracht was mooi op tijd.

Gewoon goed.

Groeneweg 62