Pluspunten

Snel :)

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

goede afspraken kunnen maken en na gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb natuurlijk veel te veel betaald voor het straatzand. Denk ik dat het van zover moet komen, maar het werd geleverd door leverancier hier 10 km vandaan. Had ik dat geweten, dan had ik het daar rechtstreeks besteld of gehaald. Was ik veel voordeliger uit geweest.

Pluspunten

Snelle levering. Precies op de afgesproken tijd. Vriendelijke chauffeur. Chauffeur heeft het zand precies op de plek gelegd waar wij het graag wilden hebben.

Pluspunten

sneller kon niet. Binnen 2 uur hadden we 6 kuub zand in de tuin. Geweldige service.

Pluspunten

Snelle levering en netjes afgeleverd

Pluspunten

Een dag na de bestelling de ordergrootte aan laten passen, dit was geen probleem. Levering op gewenste tijdstip en op de juiste plaats.

Wellicht een kwartiertje voor aankomst bellen.

geen

Pluspunten

Duidelijke site, veel aanbod, snel geregeld en bezorgd

De bezorging verliep niet helemaal vlekkeloos. In eerste instantie stond in de portal dat alles dinsdag 31 juli geleverd zou worden. Dit werd 1 aug tussen 16.00 en 19.00 maar op 1 aug werd ik gebeld dat het donderdagochtend tussen 7 en 10 zou komen, en dat ik thuis moest zijn om het te ontvangen. Uiteindelijk niet erg, want nu had ik het nog binnen 4 werkdagen binnen en was ik toevallig thuis die donderdag.

Pluspunten

Ik had vrij last-minute op woensdag 2 kuub basalt split nodig. Had gebeld of het nog mogelijk was. Leek even lastig te worden ivm met de bouwvak vakantie. Zandcompleet had direct met de transporteur gebeld en het was nog mogelijk om het voor het weekend te leveren. Vrijdag ochtend stond er 2 kuub voor de deur. Goed geregeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie, goede meeleving met klant. Top

Bij controle van het grind , bleken de 1e en 2e levering veel in maten te verschillen. Zie ook aangeleverde foto’s van de verschillen. Onbegrijpelijk dat de klant er voor op draait als de leveranciers niet de juiste maten aan grind , split levers wat gevraagd is. Leverancier hoort dit te corrigeren en niet de klant met de gevolg kosten laten zitten. Jammer, Graag nog even terugkoppelen bij leverancier . GR dhr R Volmer

Pluspunten

Snelle communicatie en doen wat ze zeggen

Pluspunten

Goede prijs, goede informatie en snelle levering

Pluspunten

levering volgens schema, wij waren niet thuis en hadden de plaats waar het zand mocht staan gemarkeerd, perfect geleverd

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Zeer goede service ze hebben me vooraf gebeld voor het lever moment en ook de chauffeur was behulpzaam in de plek van de levering

Pluspunten

Super snelle levering. Duidelijke communicatie. Goede prijs.

Pluspunten

Service

Pluspunten

snel en correct geleverd

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk