Prima levering

Goeie service vragen worden snel beantwoord

correct geleverd

Alles is netjes en vlot volgens afspraak geleverd. Nu wachten op beter weer om te verwerken

Snelle levering, goede informatievoorziening

Jammer dat de verhouding transportkosten/ productkosten zo hoog is. Voor €40,- zand en dan €125,- transportkosten is veel. Zeker als er combinatietransporten gereden worden

Snel geleverd en dankzij kooiaap precies op de plek waar het wezen moet, (omdat het voor een vrachtwagen onbereikbaar is)

Fijn meedenkende partij!

ik ben blij met het meedenken van Zandcompleet om een goede bodem voor mijn paardenbak te krijgen. ook het afleveren en alles verliep goed. Bedankt!

Heel tevreden

Keurig op tijd en op de juiste plek afgeleverd!

Goed contact, duidelijke afspraken, prima levering, complimenten voor de chauffeur

Alles keurig volgens afspraak

Erg prettig contact en volgens afspraak

Hartstikke tevreden

Voor het weekend besteld maandag geleverd zeer tevreden

Keurig afgeleverd

Woensdag besteld, donderdag voor negenen in huis, nou ja de paddock! Heel kundige chauffeur, die met z’n grote wagen achteruit een smal pad op moest om het zand op de gewenste plek te krijgen. Echt top! Zeer tevreden klanten hier! :-)

Snelle levering, goede communicatie en goede kwaliteit

In de eerste instantie hadden we de goedkopere vezels besteld maar omdat die niet op voorraad waren de duurdere snippers voor de goedkopere prijs gekregen.

Oke

Het is oke

Heel goede afspraken mee te maken, nette service

Alles naar wens

Komt afspraken na, op tijd geleverd, en de lading Keurig opde afgesproken plaats neergezet Met vrl groet Hans

Snelle levering, relatief niet duur, helaas veel klei op de split

De levering verliep prima! Binnen een paar dagen werd het gebracht en de bezorger dacht mee over een fijnere plek om de mini bigbag te plaatsen dan ik zelf in gedachten had, super! Helaas was de split erg vuil. We hebben nog geprobeerd de split te wassen in een zeef voordat we deze in de tuin dropten, maar dat was wel erg tijdrovend. Dus helaas hebben we nu al een laag klei tussen het worteldoek en de split, waardoor het worteldoek niet veel nut meer heeft. Achteraf had ik liever wat meer geld betaald bij een ander bedrijf die het dan in zakken geleverd zouden hebben (is makkelijker te hanteren) die waarschijnlijk wel schoon waren.

Prima ervaring, allen levertijd week erg af van genoemde tijd

Prima ervaring, netjes op de hoogte gehouden mbt stand van zaken vanaf het moment van bestellen tot levering. Levering zou zijn tussen 10-14 uur en was uiteindelijk bijna 17 uur. Ook zou een demonstratiefilmpje van de verwerking van de kokosvezel erg handig zijn geweest omdat we nu bijv moeten raden hoe ver het uit elkaar moet worden gehaald wil het goed zijn. Dit soort dingen kunnen zien zou meerwaarde hebben

In communicatietertermen: handshake ok

Mijn eerste kontakt met jullie is afgewerkt binnen de voorziene tijdspanne en volledig conform met de bestelling. Proficiat, zelfs voor een levering in Belgie.

Ondanks een kleine vertraging door overmacht hebben we de Lavagruis ontvangen. Hoewel we niet thuis waren is de bigbag precies geleverd op de afgesproken plek. Dat scheelt weer lopen met de kruiwagen, bedank!

Geleverde producten waren goed en als verwacht.

De levering van het worteldoek was naar wens. De levering van het grind liet te wensen over. Een dag te laat zonder berichtgeving door de transporteur. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren dat kan iedereen overkomen. Maar laat de klant dan in ieder geval weten wat de reden is en hoe het opgelost gaat worden. Werk oplossingsgericht. Dan krijg je in de regel meer begrip. Laat de klant in ieder geval niet in het ongewisse zoals bij mij is gebeurd. Overigens toen ik eenmaal zelf contact heb gezocht is het meteen netjes opgelost.

Zeer snelle levering een goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie over het verloop van het proces !

late levering

Het worteldoek was mooi op tijd, maar met het grind ging het niet vanzelf. bij de derde poging werd het materiaal geleverd. De communicatie hieromtrent was daar en tegen prima

Top. Bedrijf

Alles goed geregeld. Ook chauffeur top super behulpzaam. En vriendelijk.

Snel geleverd, mooi zand!

Alles snel en goed verlopen.

Alles is goed en snel verlopen. Echter kwam de email met het bezorg tijdstip pas op de ochtend van de levering binnen. Dit was een uur voor levering. Dit was echter voor ons geen probleem.

prima schakelen

wel een dag te vroeg geleverd maar keurig op de juiste plaats afgeleverd en tijdens bestelproces nog een bestelling kunnen toevoegen

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk