Pluspunten

Snelle en correcte levering, volgens afspraak. Goede prijs voor pallet brekerzand.

Pluspunten

Snel geleverd op het gewenste tijdstip, precies gestort waar aangegeven, schoon zand, dik tevreden.

Pluspunten

Na een levering van zand voor mijn rijbak 2 jaar geleden, heb ik vorige week tapijtvezels bij Zandcompleet besteld. Mijn rijbak was goed, maar bleef (in droge periodes - bij gebrek aan goede sproeiers) wat zwaar. In overleg met Zandcompleet gekozen voor tapijtvezels en de dag van levering gepland in overleg met de loonwerker. Ook na de bestelling was Zandcompleet nog beschikbaar voor advies tijdens het mengen/frezen, dus ook bij deze tweede bestelling weer tevreden over de service!

N/A

Pluspunten

Ik was zelf niet aanwezig maar ik kreeg onderstaand bericht van mijn vrouw: "Het zand is gestort op de aangewezen plek door een super geschikte kerel. Die is wel een uur bezig geweest met uit de Wyandottelaan rijden, keren en daarna weer achteruit het fietspad op om zand te storten. Helaas is de stoep iets verzakt en daar kwam gelijk een uitvoerder op af aangezien de bouw weer begonnen is....dat moeten we herstellen. Het is een mini stukje. de buurvrouw stond erbij en vond het belachelijk want er zijn meer mensen die zand hebben gestort...maarja. Het is niet anders."

Pluspunten

Denken mee, snelle reactie op alle vragen, correcte levering en heel fijn contact via facebook. Kortom aanrader!

Pluspunten

Geheel volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Prima afstemming over stortplek en tijdstip

Pluspunten

Bestellingen worden netjes afgehandeld. Ook de bezorging is correct.

Pluspunten

Beloofde levertijd 2 a 3 werkdagen. Het was er de volgende dag.

Na heel lang zoeken: bij pakketpost wordt per bestelling eenmalig verzendkosten in rekening gebracht. Dit zou bij grotere bestellingen best gratis mogen. Maar is meer omdat ik vond dat ik iets in moest vullen.

Pluspunten

Duidelijke informatie via de mail is echt top!

Pluspunten

keurig geleerd zoals afgesproken en nette service

Pluspunten

Duidelijk en snelle communicatie Tussentijdse informatievoorziening voor levering, Meedenkendheid chauffeur bij aflevering

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen en vriendelijk beantwoord. Fijne communicatie wat betreft de levering.

Pluspunten

Beste Melissa, het was helemaal TOP.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

I have ordered 'tuinarde' for the second time and I have got the ground with the pieces of broken glass in it again(!).

Pluspunten

Supersnelle levering en extra service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig te woord gestaan bij telefonisch contact. Goede bereikbaarheid. Medewerker dacht fijn mee.

Berekenings formule op de site erg krap ingesteld. Wij moeten flink gaan bijbestellen!!! Ookal hadden we al ruim gerekend. Wat extra kosten met zich mee brengt

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. s Middags besteld de volgende middag in huis. Perfect

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Vriendelijk en meedenkend

Pluspunten

Goed contact, vriendelijk en to the point

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Prima service, komen netjes hun afspraken na

Pluspunten

Mijn bestelling is 100 procent naar mijn wens geweest.

Vrachtwagen chauffeur had geen huis nummmer op zin inlever adres, terwijl ik heb zelf op mijn inlever adres alles duidelijk aangegeven.

Pluspunten

Nemen netjes contact op, laten weten hoe laat ze het komen bezorgen, wordt de volgende dag ook geleverd.

Het had fijn geweest als de vrachtwagen niet met een oplegger kwam, de vrachtwagen was te groot voor ons terrein, terwijl er ruimte genoeg is.

Pluspunten

Goed advies gekregen over het formaat grind; en het bedrijf heft perfecte service geleverd!!

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk