3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was keurig op tijd, chauffeur belde en overlegde nog even over de beste afleverplek en dat was top.

Bovenin de bag zat vrij veel blad en onderin was het een redelijke lichtgroene zandblubbermassa. Kennelijk ston de big bag al een hele tijd zo ergens opgeslagen. De onderste 20 cm was daardoor niet te verwerken maar moest eerst drogen. Ik hoop dat het groen niet doorkruipt naar de natuurstenen tegels die erop komt te liggen. Verbeterpunt is dus de bags niet zo lang van te voren (ik schat in meer dan 4 maanden) te vullen zodat de klant mooi schoon en geen veel te nat zand ontvangt.

Pluspunten

Netjes en op tijd

Pluspunten

Snelle en goede service, de chauffeur heel vriendelijk en behulpzaam. Het zand werd precies waar ik het wilde gelost. Echt aanrader top.

Pluspunten

Pluspunten

prima service

Pluspunten

Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Netjes en dag van te voren nogmaals bevestiging en tijdstip van levering ontvangen. Mocht het ooit weer nodig zijn zou ik zeker weer bij jullie aankloppen. Niet geheel onbelangrijk waren ook de goedkoopste in prijs.

Pluspunten

alles is prima geregeld

Pluspunten

Ben keurig op de hoogte gehouden hoe laat de chauffeur zou komen.

Pluspunten

Prima aan de afspraak gehouden, goed overlegd ervoor

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact! Snelle afhandeling en levering en super dat er rekening gehouden wordt met je wensen.

Pluspunten

Snel geleverd Goede communicatie

Pluspunten

Snelle verwerking/levering van aankoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, duidelijke terugkoppeling per email en snelle levering.

Er werd gemaild dat er de avond voor levering zou worden doorgegeven in welk blok van 3 uur de levering zou plaatsvinden. Dit is niet gebeurt. Wij bestelden twee soorten zand en er werd niet op de zakken aangegeven welke welke was.

Pluspunten

vriendelijke behandeling door bezorger

Pluspunten

Goede prijs / kwaliteit en heel service gericht

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie en reactie op vragen. Zeer klantvriendelijk en correcte levering.

Pluspunten

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd. Was zelf niet aanwezig maar het was keurig op de afgezette parkeerplekken gestort.

Zaterdaglevering zou een schot in de roos zijn.

Pluspunten

Tijdige levering. Ze komen de afspraken goed na. Zand exact op de juiste plek gestort. Complimenten!!!!!!

Pluspunten

Meegedacht over afwijkende levering vanwege niet bereikbaar met grote trailer. Goede terugkoppeling over aflevermoment. Fijn dat er een extra telefoontje kwam om het precieze tijdframe door te geven!

Eerder informeren dat afwijkende levering wordt opgepakt en opgelost.

Pluspunten

gratis verzenden van een product v 12,5 kg is erg positief, dat maakt wel dat ik vaker bij jullie terug kom. Andere bedrijven vragen erg veel verzendkosten, soms 40 euro, voor een zak v 25 kg.

gebruiksaanwijzing van het voegmiddel ook op de site zetten. Ik las bv pas toen ik het in handen had, dat het in 1x opgemaakt moet worden, dat je het niet kan bewaren, dat is wel handig om te weten ivm planning e.d.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, prima geregeld. zeer tevreden

Pluspunten

stipt op tijd en op de aangegeven plaats afgeleverd

Pluspunten

Bestelde zand van goede kwaliteit. goede service en levering volgens afspraak door uitstekende en klantvriendelijke transporteur PAX

Pluspunten

Duidelijk communicatie en levering

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk