Pluspunten

Opvolging, nog even persoonlijk contact met (extra) bevestiging. Keurige aflevering met meedenken.

nvt

Pluspunten

Alles conform afspraak!

Pluspunten

afspraken worden keurig op tijd behandeld

Pluspunten

Goede service redelijk snelle levering (vertraging door bouwvakvakantie) maar verder prima voor elkaar

Sommige balen zijn vochtig geperst of hebben buiten gestaan en daardoor moeilijker te verwerken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering na een bestelling. Ik heb geen technische of logistieke problemen ondervonden in het doen van aankopen. De website was in principe, voor zover nodig om een aankoop te doen, duidelijk ...en alles werkte. [In principe zou ik u misschien best aanbevelen. Ik heb alleen momenteel geen idee bij wie ik dit ooit zou moeten doen.]

Een heel specifiek gegeven: ik had niet begrepen dat de tubes 'hoveniers-lijm' het "handpistool voor patronen SOP215" per se vereisen in het gebruik van de tubes/lijm. Dit blijkt mijns inziens namelijk niet duidelijk uit de tekst en/of de plaatjes bij de lijm. [Anders had ik deze twee in 1 keer besteld, of heel misschien allebei geheel niet, en mij waarschijnlijk wat tijd en (nu dus dubbele) leverings-kosten bespaard.] ...Misschien kan de presentatie van de Hovenierslijm w.b. dit puntje dus iets verbeterd worden. Verder was het voor mij niet precies duidelijk wat ieder van de drie e-mails die ik per aankoop ontving precies betekende: pas bij de laatste stond dat het op de post was gedaan (dat kon een van de eerder eerdere mijns inziens ook al betekenen). Ik denk dat dit laatste ook ietsje verbeterd kan worden, ook al was het in principe geen probleem voor mij.

Pluspunten

Accuraat, duidelijk en volgens afspraak

Nvt, zeer tevredeb

Pluspunten

Tijdens de bezorging is bij de plaatsing heel veel mogelijk en de bezorger dacht goed mee.

Pluspunten

Super flexibel en snel, zelfs in de bouwvak

Het zou handig zijn als de bezorger bij geen gehoor op de telefoon even aanbelt. (Ik heb weinig bereik binnen, maar was gewoon thuis.) Hij heeft het wel heel netjes afgeleverd en op de parkeerplaats van de buurman staat het achteraf eigenlijk nog handiger...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs en telefonisch bereikbaar

Communicatie over definitieve levertijd

Pluspunten

Tijdens de laatste week van mijn vakantie bedacht ik dat ik de voortuin opnieuw wilde bestraten. Ivm bouwvak was de levertijd bij de meeste langer dan normaal. Zandcompleet wist het zand binnen 2 dagen bij mij te bezorgen. Weliswaar iets duurder maar compleet volgens afspraak en van elke stap (betaling, bezorging) ontving ik een telefoontje. Betrokken medewerkers. Oke, iets duurder maar zeer prettig qua levering etcetera. De volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Pluspunten

Behulpzame chauffeur Snelle levering

Pluspunten

Heldere website en gemakkelijke bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Snelle levering conform afspraak en goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Makkelijke effectieve manier van bestellen en snelle levering.

Pluspunten

perfect en optijd afgeleverd.

Pluspunten

Alles vlot afgehandeld. Niet duur.

Pluspunten

Mooi zand en heel snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering goede service

Pluspunten

Snelle levering, bij twijfel nemen ze telefonisch contact op. Dus kortom als je zand nodig hebt is dit je leverancier.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk