3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Redelijk snelle levering na een bestelling.
Ik heb geen technische of logistieke problemen ondervonden in het doen van aankopen. De website was in principe, voor zover nodig om een aankoop te doen, duidelijk ...en alles werkte.
[In principe zou ik u misschien best aanbevelen. Ik heb alleen momenteel geen idee bij wie ik dit ooit zou moeten doen.]
VerbeterpuntenEen heel specifiek gegeven: ik had niet begrepen dat de tubes 'hoveniers-lijm' het "handpistool voor patronen SOP215" per se vereisen in het gebruik van de tubes/lijm. Dit blijkt mijns inziens namelijk niet duidelijk uit de tekst en/of de plaatjes bij de lijm.
[Anders had ik deze twee in 1 keer besteld, of heel misschien allebei geheel niet, en mij waarschijnlijk wat tijd en (nu dus dubbele) leverings-kosten bespaard.]
...Misschien kan de presentatie van de Hovenierslijm w.b. dit puntje dus iets verbeterd worden.
Verder was het voor mij niet precies duidelijk wat ieder van de drie e-mails die ik per aankoop ontving precies betekende: pas bij de laatste stond dat het op de post was gedaan (dat kon een van de eerder eerdere mijns inziens ook al betekenen).
Ik denk dat dit laatste ook ietsje verbeterd kan worden, ook al was het in principe geen probleem voor mij.