prima, goed geregeld, goed contact.

ik heb meerdere prettige ervaringen met de medewerkers van zandcompleet. je wordt goed geholpen, op de hoogte gehouden van de transporten. zowel door zandcompleet als de vervoerders. mijn complimenten.

Geweldige chauffeur!

Het is zelden in een mensenleven dat je zulke vaklui tegenkomt. Niet alleen was de levering goed afgesproken van tevoren middels een telefoontje. Ook de chauffeur leverde puik werk. Het lukte hem om de vrachtwagen zeer precies te manouvreren en ons volle en kleine terrein op te rijden. In overleg werd het zand op de gewenste plek gestort en de big bags getakeld. Het vakmanschap spatte ervan af. Zeker aan te raden dus!

Mooie compost, maar wel jammer dat er niet even aangebeld is bij levering.

De bigbag met compost is voor de garagedeur neergezet, niet zo handig. Als er even was aangebeld had ik gevraagd of jullie hem op het pad naast het huis neer hadden willen zetten. Verder snelle levering en mooie compost.

Wij hebben 2 bestellingen bij jullie gedaan in 1 week tijd de eerste levering top zand 2de levering helaas super veel stenen (ook grote) en veel schelpen met daarin nog verrot dier erin dat was erg jammer. Halen nu elke keer veel stenen eruit niet geschikt voor paarden Misschien voor de volgende mensen hier zeker even op controleren bij jullie?

Goede service, juiste hoeveelheid zand op afgesproken moment geleverd

Goede bereikbaarheid, zowel via email als telefoon wordt prompt gereageerd

Netjes, snel en prima prijs

Bestelling werd snel geleverd en prijs was goed. Dag van te voren te voren het tijdslot te horen gekregen wanneer de chauffeur zou komen. Tijdslot was redelijk lang (8 - 12) dus dat zou nog iets preciezer kunnen. Verder helemaal perfect!

Snel geleverd.

Bestelling was snel geleverd en de zand is mooi op de plek gezet waar het nodig was.

Snelle levering. Alles top verlopen

Netjes geleverd volgens afspraak

Vlotte en correct levering

Bestel , geleverd zoals bepaald , vriendelijk en kwaliteit

Is goed geluisterd naar mijn wensen en alles optijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Makkelijk online besteld, goed geïnformeerd en netjes vooraf gebeld om aflevering te bespreken. Zand geleverd volgens afspraak binnen het tijdvenster.

Goede informatie op webshop en hele snelle levering

's ochtends besteld en 's middags al geleverd. Top!

Goed, wel laat bezorgd

Mooi materiaal ontvangen. Ik moest er helaas wel een week op wachten, dat was jammer.

Vlot, accuraat, kortom prima!

Prima levering

Makkelijk besteld. Daarna goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Levering verliep ook prima.

Snelle levering en goed verpakt

Netjes op aangegeven plaats geleverd in keurige verpakking!

Snel en juist geleverd.

Grind snel en juist geleverd tegen een goede prijs. Topklasse!! Een minpuntje is dat de mail die de afleverdatum en dagdeel aangaf pas kwam toen het grind al geleverd was. We waren gelukkig thuis. :-)

Prima levering, maar matige grondkwaliteit

Van bestelling tot levering helemaal prima. Goede communicatie en nette chauffeur. Bij het verwerken van de geleverde grond merkte ik dat er veel kleine snippertjes plastic folie in zaten, dus daar baal ik wel een beetje van.

Zeer tevreden, goed en snel geregeld

Snelle en goede service

Mooi op tijd en heel precies gelost

Zie boven de 10m3 drainagezand werd snel en secuur gelost op de juiste plek

juiste product, snel geleverd. en intact geleverd.

Bestelling volgens plan verlopen

Heldere en duidelijke communicatie. Levering is volgens planning verlopen. Bedankt!

prima service

Goed contact, goede service klantgericht.

Van de bestelling tot levering top! Snel reactie op vragen en netjes te woord gestaan. Aanrader!

Snel geleverd en top service

Chauffeur was erg behulpzaam

Groeneweg 62