Zeer snelle levering

Je maakt gemakkelijk eigen ontwerp. Daarna heel transparant de prijs, extras, levering etc. Snelle levering.

goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Goed product voor een hele goede prijs waarbij de levering erg snel was

Top, alles volgens afspraak

Levering was precies zoals aangegeven, bandjes zagen er goed uit; gewoon alles zoals het moest. Top.

Leverancier die doet wat gezegd wordt en meer

Goede bandjes, tegen een zeer sterke prijs en zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Zo snel dat het helaas niet mogelijk was om nog iets toe te voegen aan de order, elk voordeel heeft zo zijn nadeel maar we zijn zeer tevreden over de geleverde bandjes en de snelheid van levering.

Meer dan tevreden!

Zeer tevreden! Alles op tijd geleverd, goede communicatie en zeer behulpzaam bij foute druk.

SCHANDALIGE SERVICE

Bestelling geplaatst, niet tijdig geleverd en vervolgens dagen aan het lijntje gehouden worden en hoop geven dat het 'op tijd' voor het event geleverd zal worden. Voor ons zelf maar de knoop doorgehakt en elders besteld omdat wij niet zonder munten een festival kunnen openen! Een excuus of compensatie kennen ze niet! Waardeloos bedrijf! Bestel hier NIET!

GEWELDIG !!!

Netjes op tijd geleverd.

Zeer vlotte service, juiste prijs/kwaliteit van product

TOP!

Professionele service en prima kwaliteit

Snel en goedkoop. Al liep de bestelling wat vertraging op, waarschijnlijk door Post.nl. Gaan we meer doen!

geweldig!!

was helemaal prima, op tijd geleverd met de goede afdruk erop.

Snelle levering! Geen gedoe

Prima geleverd binnen de tijd die ervoor stond! Volgende keer weer bij bestellen.

Slecht

Op tijd besteld op duidelijke website maar levering te laat, verkeerde opdruk en inmiddels al bijna 3 weken verder en 4 telefoontjes maar nog steeds niet opgelost of gecompenseerd. Beloofd maar niet nagekomen. Vele mensen moeten teleurstellen en vragen over opdruk moeten uitleggen. Nee echt niet passend en zeer ontevreden. Ik eis mijn geld terug, ben benieuwd of dat nog mogelijk is.

Snelle levering, prijs kwaliteit perfect.

Het is zeker de goedkoopste verschillende sites bekeken n deze sprong er met kop en schouders boven uit.

Duidelijke site, lage prijzen, snelle levering

Laagste prijsgarantie en duidelijke website : geeft vertrouwen.

Snelle levering. Maar € 7,95 voor verzendkosten van een platte A4 (ongeveer) envelop is wel een beetje overdreven.

Gemakkelijk bij brengen, opzetten, afbreken en ophalen. Goed springkussen.

Producten goed, contact slecht

Ik heb met 3 verschillende mail adressen wat geprobeerd te bestellen, telkens kwam er te staan dat mijn mail adres niet goed was ( wat wel goed ingevuld was). Omdat dit niet wilde heb ik 3 keer een mail gestuurd, maar helaas zonder resultaat. Nooit reactie gehad. Uiteindelijk met weer een ander mail adres gelukt.

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit - veel kleuren bandjes mogelijk - duidelijke/mooie bedrukking

- jammer dat je de bedrukking niet kan controleren in je bestelling en dat je dit pas achteraf via een mail moet doen, ik zou beide prettig vinden. Of het duidelijker vermelden dat er nog een concept ter bevestiging wordt gestuurd.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Super nette en snelle levering. Chapeau!

Pluspunten

Super snel levering!

Postbus 790

6800AT Arnhem