super goed en kundig geholpen

Ik had obv eigen berekening met de calculator een veer besteld maar had per abuis gewicht verkeerd ingevuld waardoor de veer te zwaar was. Na snel, uitvoerig en deskundig te zijn geadviseerd door America Pennja (productspecialist) een nieuwe veer besteld en die werkt perfect. De andere kon ik retourneren en zeer vlotjes 't teveel betaalde terug ontvangen. Kortom, zeer blij mee. Ga ik zeker aanbevelen.

Vlot geleverd en product exact goed

Zie eerste zin

Heel goed.

Zeer snel geleverd na mijn bestelling. Zeer tevreden.

Goed product, snelle levering

Product is exact als omschreven, goede kwaliteit en volgende dag al geleverd.

Ik heb besteld en product is correct geleverd.

Goed product, keurig verpakt en, zoals aangegeven, tijdig geleverd. Ik ben dus tevreden.

Snel geleverd en alle keus

Snelle levering en hebben alles voor gasveren, ruimassortiment.

Ben zeer tevreden.

Heel uitgebreid en duidelijk bestelformulier. Perfecte gasveren. Precies op maat. Zal ze zeker aanbevelen.

100% tevreden

Goede service en snelle levering.

Netjes geregeld, mooie spullen

Tot twee keer toe foute artikelen geleverd, maar netjes opgelost! En spullen prachtig, werkt perfect!

Zeer vriendelijke en snelle hafhandeling van de bestelling

Gewoon TOP!

Alles perfect gegaan

Duidelijke site

Eenvoudig samengestelde gasdrukveer besteld, tervervanging voor een jongtimer vrachtwagen. Zeer tevreden.

TOP!!!!!

Heel overzichtelijke site om het type en formaat gasveer te berekenen, EN, super snelle levering

Perfecte vervanger

Een hele goede vervanger maar ongeveer 8 mm te lang Is na montage niet te merken maar is daardoor moeilijk te monteren Verder alles top

Snelle levering goed product

Prima.

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.

het geleverde product is goed, conform bestelling (maar de bezorging is niet oke het pakket lag gewoon bij mij voor de deur. iedereen kon het zo meenemen)

Zeer behulpzaam

Nvt

Product goed en snel geleverd. Helaas was het doel waarvoor ik ze wilde gebruiken niet uit te voeren en het product daarom ook retour verzonden. Ook dat ging heel soepel en het bedrag was ook binnen een paar dagen retour op de rekening.

werkt prima.

uitrekenen met tekeningen werkt prima.

Goed bedrijf.

Snelle levering van bestelde artikel

snelle en kwalitijds levering

Gewoon lekker makkelijk en snel.

Website is gebruiksvriendelijk en de levering lekker snel. Top

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht