Leuk cadeau om te geven en deel te nemen

Valentijnscadeau tip! Vrouwtje helemaal blij gemaakt en wijnen smaken goed ( normaal geen wijnliefhebber).

Leuk

Te weinig uitleg voor echte beginners, wat is tannine en wat is aanzet en afdronk....

Toppakket!

Zeer mooie wijnen en een heerlijk pakket met hapjes.

Goede klantenservice!

Veel en leuke informatie bij de wijnen. Ik had de Engelse variant besteld maar helaas de Nederlandse ontvangen. Keurig de Engelse informatie meteen opgestuurd gekregen!

Prima communicatie en verzending

Gestuurd als cadeau. De ontvangers waren blij met de goede wijnkeuze.

Leuke ervaring

Wat leuk om te doen, helemaal in deze tijd nu we de deur niet uit kunnen. De box is een feestje om uit te pakken en de wijnen waren heerlijk!

Super service

Ik had een wijnbox als verjaardagscadeau voor mijn vriendin besteld, maar was er niet zeker van dat het op tijd bezorgd zou worden (door de vertragingen ivm Corona. Er is super meegedacht door wijnbox.nl, zelfs tot aan de verzending van het pakketje. De betrokkenheid en persoonlijke benadering kan ik van harte aanbevelen.

Erg leuk, ouders waren er blij mee!

Het was een goede ervaring. Mijn ouders vonden de wijnen lekker en er zat een leuke omschrijving bij met informatie over de wijnen. Het formaat van de flessen was ook perfect.

Leuk en goed verzorgd

Goede verzorging van het pakket, heel compleet en een leuke ervaring.

Prima pakket

Leuke en verassende wijntjes. Het invullen van de formulieren is leuk het enige wat ontbrak was een soort antwoorden formulier. Uit de omschrijving van wijnen was niet altijd duidelijk wat je kon ruiken/proeven. Verder heel leuk om te doen!

Heerlijke wijnen

Wij hebben genoten van de heerlijke wijnen. En het was enorm leuk om het te doen.

Voor herhaling vatbaar.

Lekkere wijnen, duidelijke omschrijving per wijn. Lekker hapjes erbij. We hadden een geslaagde avond.

Uitstekende service

Duidelijke website en perfekte afhandeling. Op voorhand wat info gevraagd. Onmiddellijk antwoord en heel duidelijk! Box zelf was perfect. Genoeg info bij!

Geweldig leuke ervaring

Wij hadden het ontdekkingsreis pakket cadeau gegeven en met z’n vieren een onwijs leuke, gezellig avond gehad!! Vol enthousiasme vertel ik andere over de geweldige pakketten die jullie aanbieden, als zij zin hebben in een gegarandeerde leuke avond met vrienden dan moeten zij even een kijkje nemen op jullie website ;)

Best online event sinds maart 2020

Na eerdere zeer positieve ervaringen van collega's met Wijnproeverijbox.nl besloten wij voor onze afdeling ook bij hen een nieuwjaarsborrel te organiseren. Een prima keuze zo bleek: tijdens de communicatie voor het boeken wordt helder uitgelegd wat we kunnen verwachten, de optie werd geplaatst, na inventarisatie onder de deelnemers werden de (deels alcoholvrije) pakketten besteld en keurig op tijd geleverd, pakketten zagen er niet alleen keurig verzorgd uit, de inhoud maakte die belofte ook helemaal waar! Alleen maar echt lekkere hapjes en wijnen. En dan begint het event zelf, via Teams alle uitnodigingen verzonden en iedereen logt in en blijft na een voorstelrondje volledig geboeid door de enthousiaste verhalen van wijnkenner Dylan. Dylan weet op boeiende wijze te vertellen over verschillen tussen diverse wijnen, streken en kenmerken en is daarmee in staat om de groep te entertainen gedurende de hele sessie van anderhalf uur. Het beviel ons zelfs zo goed dat we in het na-corona tijdperk live op een mooie locatie nogmaals zo'n wijnproeverij willen organiseren, beslist ook weer met Dylan! Die datum volgt spoedig! :-)

leuk om te doen .

Een heel andere beleving van wijndrinken.

Nog nooit gedaan, maar was leuk en gezellig!

In de informatie bladen staat ook omschreven welke gerechten je er voor de borrelplank er aan kan toevoegen.

Goedkope wijnen

Het verbaasde mij dat de wijntjes die wij ontvingen nogal goedkoop waren, viel me tegen. Ook qua smaak, mast niet met de beschrijving die jullie geven. De aanbevolen hapjes kloppen prima dus dat was goed. Heb eerder de Franse proeverij gedaan en de wijnen daarbij, behalve de rode die niet goed was, was beter

Leuk, maar had uitgebreider gekund

Wat we tijdens de proeverij misten waren de ‘goede antwoorden’. Onze smaken waren anders en we hadden graag geweten wat ‘eaperts’ voor smaaktonen proeven.

Heel leuk om thuis met het gezin te doen!

We hebben met ons gezin deze proeverij gedaan, vooral voor mijn dochter zodat ze zich beter kon voorbereiden op haar wijntoets, aangezien de meeste lessen door corona online waren. We dronken 2 verschillende wijnen per avond en hebben er dus lang van kunnen genieten. Samen met de tapashapjes was het zeer geslaagd! (helaas heeft ze de wijntoets zeer waarschijnlijk niet gehaald, dus moet ze nog een keer herkansen)

Geslaagd verjaardagscadeau/avond.

Cadeau gegeven aan mijn vader. Erg leuk dat er veel informatie in de box zit, zodat je en smaken leert kennen maar ook dat het meteen sfeer geeft voor de avond.

Leuke ervaring voor thuis

Wij hebben het pakket met 3 wijnen van 375 ml gebruikt. We hebben n.a.v. de beschrijvingen hapjes en een diner samengesteld. Eerst met de hapjes de proeverij gedaan en daarna gerechten klaargemaakt die ook bij de wijnen passen. Een heel prettige middag/avond gehad. Lekkere wijnen en leuk om kennis te maken met analyseren van de wijnen.

Leuk cadeau, eens iets anders dan bloemen

Mijn ervaring was zeer positief. Ik had wat vragen en die werden prompt beantwoord. De ontvanger vond het een leuk cadeau. Ik kon zo vanuit het buitenland een familielid in Nederland een plezier doen.

Heel leuk om te geven en te krijgen, enige minpuntje is dat we graag zouden zien hoe de smaak en geur etc door echte sommeliers gevonden wordt, zodat we weten wie er soms 'gelijk' heeft ;)

Heeerlijke wijnen!

Lekkere afwisseling en leuk met alle beschrijvingen erbij. Aanrader voor een gezellige avond thuis :)

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg