Best online event sinds maart 2020
Na eerdere zeer positieve ervaringen van collega's met Wijnproeverijbox.nl besloten wij voor onze afdeling ook bij hen een nieuwjaarsborrel te organiseren.
Een prima keuze zo bleek: tijdens de communicatie voor het boeken wordt helder uitgelegd wat we kunnen verwachten, de optie werd geplaatst, na inventarisatie onder de deelnemers werden de (deels alcoholvrije) pakketten besteld en keurig op tijd geleverd, pakketten zagen er niet alleen keurig verzorgd uit, de inhoud maakte die belofte ook helemaal waar! Alleen maar echt lekkere hapjes en wijnen. En dan begint het event zelf, via Teams alle uitnodigingen verzonden en iedereen logt in en blijft na een voorstelrondje volledig geboeid door de enthousiaste verhalen van wijnkenner Dylan. Dylan weet op boeiende wijze te vertellen over verschillen tussen diverse wijnen, streken en kenmerken en is daarmee in staat om de groep te entertainen gedurende de hele sessie van anderhalf uur. Het beviel ons zelfs zo goed dat we in het na-corona tijdperk live op een mooie locatie nogmaals zo'n wijnproeverij willen organiseren, beslist ook weer met Dylan! Die datum volgt spoedig! :-)