echte toppers

Heb het als cadeautje direct naar mijn collega opgestuurd, wijnproeverijbox heeft het voor mij ingepakt. Top cadeau, het werd goed ontvangen door mijn collega! Wat nog beter zou zijn is als het mogelijk is om er een kaartje bij te doen, maar misschien dat ze dit in de toekomst nog zullen gaan doen.

Leveren wat ze beloven. Snel en verzorgd.

Prima, snelle afhandeling.

Goede service!

Gabriël Gold wijnglazen besteld snelle service en vriendelijk personeel bij vragen. Een aanrader

Super leuk om zo thuis te doen!

Leuk om zo een uitje thuis te kunnen organiseren! Wat ik wel jammer vond was dat je niet direct kon checken wat er nu precies in de wijn zat qua smaak, maar meer een globale omschrijving. Wel super geregeld met wijnflessen die genummerd zijn en suggestie qua eten erbij!

Flexibel en persoonlijk

Prima service - persoonlijke benadering en lekkere wijn!

Heerlijk en gezellig vermaak voor een fijne avond met vrienden

Top service en heerlijke wijnen!

Superleuk concept

Na het lezen van de positieve recensies op de website, kozen wij ook een proeverij. Dit leek ons wel wat voor een avondje in de kerstvakantie. Pakket werd snel verzonden en bezorgd. Wij genoten met zn tweeen van dit pakket, en hebben de proeverij over meerdere avonden verdeeld. Want zo klein zijn de flesjes niet. Qua hoeveelheid kun je dit ook prima voor 4 personen gebruiken. De informatie over de wijnen en het geur- en smaakwiel zorgen ervoor dat het drinken van een glas wijn een heel andere ervaring wordt! Ontzettend leuk. Echt een aanrader!

lekkere wijnen en leuke avond!

heel fijn pakket. Alleen jammer dat er een expert opinion ontbrak aan de fiches. Is handig om je eigen bevindingen hiermeete vergelijken

Heerlijke wijnen en duidelijke uitleg.

Vond het erg leuk, maar er was 1 minpunt. Ik wilde samen met een vriendin een online proeverij doen en hadden allebei een mini-box besteld. Maar bij wijn 3 kwamen we erachter dat we allebei een andere fles hadden dus dat was wel heel jammer dat we deze niet konden vergelijken.

Verrassend lekker en leerzaam

Wij hebben de proeverij op 2de kerstdag gedaan. Tussendoor wat hapjes, net als de proeverij waren deze ook italiaans. We hebben een geweldige avond gehad.

teleurstellend

Hadden graag ook de meningen van echte kenners gehoord Evt digitaal een programma wat je kunt volgen Met beeld er bij Met filmpjes erbij Dit was een beetje saai Lezen over de wijn kunnen we ook wel Op internet Geen prijs kwaliteit verhouding

Erg leuk ok zelf te doen!

Het was een redelijk uitgebreide lijst die we konden invullen en dat vonden we erg leuk. Het is alleen jammer dat er niet echt een antwoorden blad bij zit zodat je een beetje kan kijken of je gelijk had.

Super leuke wijnreis.

leuk & lekker om de wijnen uit verschillende landen te proeven.

Wat een leuk pakket om cadeau te geven

Ik had dit als kerstcadeau aan iemand gegeven. Erg leuk en orgineel cadeau. Snel thuis bezorgd en een mooie selectie wijnen!

Goede opzet, lekkere wijnen

Leuke opzet met bijpassende info. De wijnen waren lekker, we misten alleen een houtgerijpte wijn.

heel blij mee

heerlijk genoten van alle informatie achter deze wijnen, en natuurlijk ook van alles proeven. zeker voor herhaling vatbaar

Goede wijnen!

Leuke wijnbox met goede wijnen en mooie uitleg erbij!

Efficient, net zoals beloofd

Besteld op het laatste moment maar toch net voor kerst bezorgd Dank jullie wel

Succesvolle alcoholvrije wijnproeverij

Op 1 na waren alle wijnen lekker. Zelfs de rode wijnen!

Echt een aanrader. Ondanks de huidige Corona problemen en vertragingen overal, is er toch enorm snel geleverd. Uitstekende prijs. Erg leuk dat er een handgeschreven briefje was toegevoegd aan de bestelling. Dit maakt het extra leuk. Ik zou hier zelf absoluut weer bestellen.

Top, gezellig, uitgebreid en heerlijk!

Leuke uitleg over de verschillende wijnen, beoordelings a4'tjes, spelregels en zelfs de pennen zaten in het pakket. Complete wijnproeverij is een echte aanrader :)

Leuk om te doen

Wij hebben genoten van de smaakbeleving leuk en gezellig om te doen. Nu als gezin met ons 3en gedaan vanwege de corona. Zeker leum om met vrenden eens te doen. Tip: de punten die wij moeten benoemen, om puntsgewijs in de omschrijving te zetten.

Goede service, leuke box

Goede snelle leveringsdatum service. De proeverij hebben wij cadeau gedaan met kerst en werd enthousiast ontvangen!

Leuke manier om samen (op afstand) van heerlijke wijnen te genieten

De wijnen waren heerlijk, ook heel leuk om hier de smaak cirkel en de vragenlijsten bij te hebben. Uitvoerige uitleg van de wijnen. Avondvullend programma!

Erg lekkere wijn en duidelijk uitgelegd hoe je het moet doen.

Enige wat ik miste was wat meer ‘antwoorden’. Dus wat de kenners in zouden vullen op de formulieren (wat je had kunnen ruiken/proeven van die cirkel). Verder top!!

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg