Super geregeld en lekkere wijn!

Leuk pakket geleverd in een degelijke verpakking. Daarbij ook goede informatie en de mogelijkheid om zelf eerst een inschatting voor de wijn de maken. Een super Corona-proof cadeautip!

Goed samengestelde wijnproeverij!

Er zat een goede variatie in de wijnen, dit was erg fijn. De kaarten met de geuren en smaken waren leuk om mee te maken. De uitleg van de wijn ontbrak soms aan wat info, maar desalniettemin hebben wij een fijne avond gehad!

Leuk idee, maar wijnen zijn erg ‘gemiddeld’

Prima idee zo’n proefbox, zeker tijdens Covid. Leuk om digitaal met vrienden een avondje uit te zijn, zeg maar. Best prima begeleidende teksten & proefformulieren, maar 2 van de 3 wijnen waren vrij ‘gemiddeld’. Voor een leek dus niet veel om uit te halen qua smaken palet, beetje gemiste kans. Maar we hebben ons verder goed vermaakt.

Gemakkelijk en snel een gezellige wijnproeverij geregeld!

Heerlijke wijnen met complete beschrijvingen en proefformulieren. Ideaal voor een gezellige avond!

Ontzettend leuke avond gehad met de Wijnproeverijbox

Zeker een aanrader! Een box met een variëteit aan lekkere wijnen en allerlei hulpmiddelen om de wijn zo goed mogelijk te proeven & beoordelen. We hebben veel geleerd & vooral erg genoten. Een topconcept, dank!

Super snelle service!! Leuke, informatieve wijnproeverij.

Een avond uit eten zit er nu niet in, deze wijnproeverij is zeker een aanrader. De box is compleet met wijn, info, invulformulieren en smaakcirkel. Leuk om je vrienden mee te verassen.

Gezellig en smaakvol

We hebben genoten van de wijnproeverij, leuk voor een avondje met hapjes en vrienden

Mooie wijnreis en heel leuk om kado te geven

We hebben dit pakket als gezamenlijk kado gegeven. Snelle levering en de box was heel mooi verpakt. Mooie diversiteit van wijnen en compleet met materiaal om een echte wijnproeverij thuis te creëren!

Heerlijke wijnen, gezellige avond, leerzaam voor de 'leek'

Wijnen zijn heerlijk, entourage goed, veel tips om te genieten zoals nog nooit gedaan. Negatief: we vullen zeer enthousiast de "bolletjes" in maar kunnen niet concreet zien of dit nu goed /slecht is. Weinig feedback of onze bevindingen nu wel of niet aansluiten met de wijn. Al bij al tevreden!

Erg leuk om te doen, lekkere wijnen

alleen de witte wijn vonden wij alle niet super lekker

Snelle levering en toffe box!

Heel leuk concept en top geregeld!

Super leuk en lekker!

Lekkere wijnen, goede omschrijvingen en leuk dat je er zo interactief mee aan de gang kan.

Heerlijke wijntjes

Ontzettend leuk om thuis een wijnproeverij te doen. De wijnen waren erg goed en de tips wat er aan hapjes bij past was ook prima. We hebben ervan genoten.

Snelle levering, goed product

Alles was naar verwachting

Super service en erg aardig

Snelle reactie op de mail en pakket werd precies op de gevraagde datum bezorgd.

Leuke ervaring! Een aanrader voor een gezellig avondje

De wijnen waren lekker! Wij hadden de mini versie en dat was perfect voor 2 personen. De beschrijving die er bij zat was duidelijk en leuk om te lezen. Je kon zelfs een smaken formulier invullen, dat was een leuke aanvulling. Het enige minpuntje was dat er twee rode wijnen in zaten. Wij houden zelf niet zo van rode wijn, dus het was voor ons lekkerder geweest als het 1 witte wijn, 1 rode wijn en een zoete mousserende wijn was geweest.

Verrassend

Leuk avond, mooi in balans.

Heerlijke wijnen en hapjes, heel veel plezier gehad!

High wine thuis georganiseerd met twee vriendinnen. De wijnen vielen zeer in de smaak en ook de hapjes uit de highwine box. We hebben genoten!

origineel

Een ontzettend leuke en mooie manier om iemand te verrassen, zeker in deze periode waarin we meer dan normaal gebonden zijn aan huis.De ontvangers vonden het een ongelofelijk leuk cadeau. (en nog lekker ook!)

Uniek

Zo'n leuk concept. Wijnproeverij maar zonder alle verplichtingen

Erg leuke avond gehad mede door de box

De witte wijnen vonden we wat vlak, we misten opbouw.. de rode waren top! We hadden er de gesuggereeerde hapjes bij gekookt en het totaal was top!!

Lekkere wijn en leuke proeverij

Goede en snelle levering, de wijn was heerlijk en leuk uitgezocht! De meegeleverde informatie en toelichting op de wijnen was duidelijk. Leuk om thuis eens te doen

Mooie ervaring deze wijnwereldreis proeverij!

Wij hebben de wereldreis als uiterst plezierig ervaren, uitstekende wijnen, prima verzorgd. Het gehele pakket was super compleet! Wij gaan dit zeker nog eens doen. Wij hebben er een mooie tapasschaal bij geserveerd, onze avond was een feest!

Alle wijn was echt super! We hebben een top avond gehad en we raden het iedereen aan.

Ideaal voor een gezellige avond thuis

De wijnen waren lekker en de box was verder mooi aangevuld met informatie over de wijn en de proefkaarten. Ideaal voor een avondje gezellig thuis met vrienden of familie.

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg